Disney'den Cruella Filmine Ait Yeni Fragman Yayınlandı

Oscar ödüllü Emma Stone ve Emma Thompson’ın rol aldığı, Craig Gillespie tarafından yönetilen "Cruella” nın yeni fragmanı yayınlandı. "Cruella", 28 Mayıs 2021'de sinemalarda...

Giriş Tarihi: 09.04.2021 11:59

Oscar ödüllü Emma Stone ("La La Land"), sinema tarihinin en kötü şöhretli ve aynı zamanda en iyi stil sahibi karakterlerinden birinin, efsanevi Cruella de Vil'in isyankar ilk zamanlarını konu alan "Cruella"nın başrolünde yer alıyor.

1970'lerin Londra'sında punk rock devriminin ortasında geçen "Cruella", tasarımlarıyla adını duyurmaya kararlı zeki ve yaratıcı bir kız olan Estella adlı genç bir dolandırıcıyı konu alıyor.

Estella, kötülüğe olan arzusunu takdir eden bir çift genç hırsızla arkadaş olur ve birlikte Londra sokaklarında kendilerine bir hayat kurarlar. Estella'nın moda anlayışı bir gün, iki kez Oscar® ödüllü Emma Thompson ("Howards End", "Aşk ve Yaşam") tarafından canlandırılan, son derece şık ve dehşet verici bir moda efsanesi olan Barones von Hellman'ın dikkatini çeker.

Ancak ilişkileri, Estella'nın kötü tarafını kucaklamasına, modaya uygun ve intikam peşinde koşan Cruella olmasına neden olacak bir dizi olayı harekete geçirir.

"Cruella" filminin yönetmenliğini Craig Gillespie ("I Tonya"), senaryosunu Dana Fox ve Tony McNamara, hikâyesini ise Aline Brosh McKenna ve Kelly Marcel & Steve Zissis üstleniyor.

Filmin yapımcı kadrosunda ise Andrew Gunn ("Çılgın Cuma"), Marc Platt ("Mary Poppins: Sihirli Dadı") ve Kristin Burr ("Christopher Robin") yer alıyor. Emma Stone, Michelle Wright, Jared LeBoff ve Glenn Close idari yapımcılığı üstlenirken, iki Oscar® ödüllü kostüm tasarımcısı Jenny Beavan ("Mad Max: Fury Road", "Manzaralı Oda") başlı başına bir karakter yansıtan göz kamaştırıcı ve yaratıcı kostümler yaratıyor.

BİZE ULAŞIN