Amy Adams'lı Penceredeki Kadın Filminin Yayın Tarihi Belli Oldu

Amy Adams, Julianne Moore, Gary Oldman gibi isimlerin rol aldığı The Woman in the Window filmin 14 Mayıs'ta Netflix'te izleyicisiyle buluşacak.

Giriş Tarihi: 09.04.2021 11:35

Uzun süredir gösterime girmeyi bekleyen ancak pandemi dolayısıyla sürekli ertelenen Penceredeki Kadın (The Woman In The Window) filmi Netflix'te yayınlanacak. Hakları Netflix'e devredilen Penceredeki Kadın filminden yeni fragman paylaşıldı. Filmde Amy Adams'a Julianne Moore ve Gary Oldman gibi yıldız isimler eşlik ediyor.

14 Mayıs'ta Netflix'te izleyici ile buluşacak olan film, New York'taki evinde yalnız yaşayan agorafobik (alan korkusu) Anna Fox'un, yeni komşularını gizlice gözetlemeye başlamasıyla yaşadığı sıra dışı olayları konu alıyor.

A. J. Finn'in romanından uyarlanan Penceredeki Kadın (The Woman In The Window)'un ilk başta 4 Ekim 2019'da vizyona girmesi planlanıyordu. Ancak anlaşmazlıklar ve küresel pandemi derken gösterimi sürekli ertelendi, filmin ne zaman vizyona gireceği merak konusu olurken devreye Netflix girdi ve filmin haklarını satın aldı.

BİZE ULAŞIN