Zack Snyder İmzalı "Army of The Dead" Posteri

Gösterime girmesi için geri sayım başlatılan "Ölüler Ordusu"ndan yeni bir poster paylaşıldı.

Giriş Tarihi: 06.04.2021 12:05

Gösterime girmesi için geri sayım başlatılan "Ölüler Ordusu"ndan yeni bir poster paylaşıldı. Netflix üzerinden izleyici karşısına çıkacak olan filmin yönetmenliğini DC'nin olaylı yönetmeni Zack Snyder üstlendi. Zombi temalı eğlenceli filmden henüz uzun fragman yayınlanmadı.

Justice League ile dünya gündemine damgasını vuran Zack Snyder'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Army of The Dead'in konusu ise şöyle: Army of the Dead, Las Vegas'taki bir zombi salgını sırasında yaşananları konu ediyor. Bir adam salgın sırasında bir grup paralı askeri bir araya getirir ve büyük oynamaya karar verir. Ekip, karantina bölgesine girmeye cesaret ederek gelmiş geçmiş en büyük soygunu gerçekleştirmeye çalışır.

Zombi temalı Army of The Dead'in oyuncu kadrosunda Guardians of The Galaxy'nin yıldızı Dave Bautista'ın yanı sıra; Ella Purnell, Ana de la Reguera, Garret Dillahunt, Raúl Castillo, Omari Hardwick, Tig Notaro, Nora Arnezeder, Matthias Schweighöfer, Samantha Win, Theo Rossi, Huma Qureshi, Hiroyuki Sanada ve Richard Cetrone yer alıyor. Özellikle Dave Bautista, sırf Zack Snyder ile çalışmak istediği için James Gunn'ın The Suicide Squad filmindeki bir rolü reddettiğini söylemişti. Bu nedenle izleyicilerin beklentisi yükseltmeye devam ediyor.

Film, şimdiden Netflix için gelecek vaat ediyor. Çünkü Lost Vegas isimli bir animasyon dizisi siparişi verildi bile. Ayrıca Schweighöfer'in yıldızı olacağı bir geçmiş film için hazırlıklar devam ediyor. Army of The Dead, 21 Mayıs tarihinde Netflix'teki yerini alacak.

BİZE ULAŞIN