Friends'in Özel Bölümü Önümüzdeki Hafta Çekilecek

Covid-19 pandemisi nedeniyle ertelenen Friends'in heyecanla beklenen özel bölümü önümüzdeki hafta çekilecek.

Giriş Tarihi: 05.04.2021 17:02 Güncelleme Tarihi: 05.04.2021 17:02

HBO Max için senaryosuz olarak doğaçlama kayda alınması planlanan Friends özel bölümde orijinalinde olduğu gibi Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Matthew Perry ve David Schwimmer yer alacak.

Özel programının önümüzdeki hafta Los Angeles'ta çekilmeye başlanacağını doğrulandı. Ben Winston'ın yöneteceği özel bölümün geçen yıl çekilerek yayınlanması planlanırken küresel salgın buna engel olmuştu.

Friends'in özel bölümü başlangıçta HBO Max'in geçen yılki açılışının lansman özellerinden biri olacaktı, ancak çekimler salgın nedeniyle ertelendi. Schwimmer kısa süre önce BBC talkshow sunucusu Graham Norton'a şovun senaryosuz olduğu ve karakterde olması gerekmeyeceğini açıkladı.

Set tasarımcısı Greg Grande, kısa süre önce Instagram'da, tanınan kanepeleriyle klasik New York apartmanının bir görüntüsünü yayınladı.

FRİENDS DİZİSİ HAKKINDA
1994-2004 yılları arasında David Crane ve Marta Kauffman tarafından yapılmış Amerikan sitcom dizisi Friends, televizyon dünyasının en çok sevilen dizilerinden. Manhattan'da yaşayan altı arkadaşın hayatını anlatan dizi Kaliforniya'daki Warner Bros. Productions stüdyolarında çekildi.

ABD'de de tüm sezonları reyting listesinde ilk onda yer aldı, hatta dizinin sekizinci sezonu yayınlandığı yıl zirveye oturdu. 6 Mayıs 2004'te yayınlanan final bölümü 52.5 milyon izleyiciyle ABD televizyon tarihinin en çok izlenen beşinci sezon finali, 2000'lerin ise en çok izlenen dizi bölümü oldu.

BİZE ULAŞIN