Keanu Reeves'in Çizgi Romanı Film ve Anime Oluyor

Keanu Reeves'in yazdığı aksiyon dolu "BRZRKR" çizgi roman serisi Netflix tarafından filme ve animeye uyarlanıyor.

Giriş Tarihi: 29.03.2021 13:17

Matrix ve John Wick'in yıldız oyuncusu Keanu Reeves'in yazdığı "BRZRKR" çizgi romanı iki farklı yapımla Netflix'e geliyor. Keanu Reeves BRZRKR'in Netflix uyarlamasında başrol olacak.

Bu yılın ilerleyen dönemlerinde The Matrix 4'te bir kez daha Neo rolüyle karşımıza çıkacak olan Keanu Reeves'in çizgi romanı hem film hem anime olacak.

Temmuz 2020'de bağımsız yayıncı BOOM! Studios, BRZRKR çizgi romanı için Keanu Reeves ile birlikte çalıştı. Çizimlerini Alessandro Vitti'nin yaptığı çizgi roman, Matt Kindt ve Keanu Reeves tarafından kaleme alındı. BRZRKR, Keanu Reeves'in John Wick rolünün bir meta parodisi olarak sunuluyor.

BRZRKR, yayımcı Boom! Studios tarafından "vahşi bir epik efsane" olarak tanımlanıyor ve ölümsüz bir savaşçının, 80.000 yıllık tarih boyunca yolculuğunu anlatıyor.

12 sayılık sınırlı BRZRKR serinin ilk sayısı 4 Mart tarihinde yayımlandı ve ilk sayı 615.000'den fazla sattı.

Her iki projede de Keanu Reeves başrolde yer alacakken, filmin yapımını Company Films ve BOOM! Studios'tan Ross Richie ve Stephen Christie üstlenecek. Ayrıca Adam Yoelin'in yönetici yapımcı olarak görev alacağı ifade edildi.

BİZE ULAŞIN