Michael Keaton The Flash'te rol alacak mı?

Usta oyuncu Michael Keaton, filmde Batman olarak görünüp görünmeyeceği konusunda hala kesin karar vermediğini belirten yeni bir açıklamada bulundu.

Giriş Tarihi: 24.03.2021 14:37 Güncelleme Tarihi: 24.03.2021 14:38

Andy Muschietti'nin yönetmen koltuğuna oturacağı The Flash filmi hakkında yeni haberler bulunuyor. Usta oyuncu Michael Keaton, filmde Batman olarak görünüp görünmeyeceği konusunda hala kesin karar vermediğini belirten yeni bir açıklamada bulundu. Oyuncu, şimdilerde çok yoğun olduğunu ifade etti.

Tim Burton'lı Batman'in yıldız oyuncusu Michael Keaton, The Flash'in çoklu evren ve zamanda yolculuk temaları çerçevesinde filme dahil edildi. Ancak Keaton, The Flash'te yer alıp almayacağı ile ilgili şu açıklamada bulundu: "Biliyor musunuz ne gerekiyor? Bir dakika durup film hakkında düşünmem gerekiyor. Çünkü ben talihli bir adamım ve şu anda olup biten çok şey var. Gerçekten çalışmam lazım. iPad'imde bir yerde henüz dönüp bakamadığım Flash işi var. Onları arayıp dedim ki, size karşı dürüst olmalıyım. Şu an için hiçbir şeye bakamam. Üzerinde çalıştığım işime saplanmış durumdayım. Ayrıca yapımcılığını üstlendiğim bir iş için hazırlanıyorum, sonbaharda ben de yer alacağım. Bunun için sorumlu hissediyorum. Naz yapıyormuş gibi görünmek istemiyorum. Gerçekten bilmiyorum..."

Flash filminin yıldızı Ezra Miller olacak. Ayrıca Ben Affleck'i Batman olarak izleyeceğiz. Kiersey Clemons, Justice League'deki gibi Iris West olarak karşımıza çıkacak. Sasha Calle, yeni Supergirl olacak. CW'da yayınlanan dizilerde Flash olarak izlediğimiz Grant Gustin ve Supergirl olarak izlediğimiz Melissa Benoist, filmde yer almayacak.

IT filminin başarılı yönetmeni Andy Muschietti'nin yöneteceği The Flash'in senaryosu Christina Hodson'a ait. Hodson, Flashpoint çizgi romanlarından ilham alarak senaryoyu kaleme aldı. The Flash'in 4 Kasım 2022 tarihinde sinemalardaki yerini alması bekleniyor.

BİZE ULAŞIN