Mark Wahlberg'ın Yeni Filmi "Stu" Olacak

Rosalind Ross'un ilk uzun metraj filmi Stu'nun başrolünü Mark Wahlberg üstlenecek.

Giriş Tarihi: 24.03.2021 14:41

Mark Wahlberg'ün Uncharted çekimlerinin ardından hangi projeye katılacağı resmi olarak açıklandı. Rosalind Ross'un ilk yönetmenlik denemesi "Stu"nun başrolünü Wahlberg üstlenecek. Stu'nun çekimlerinin önümüzdeki ay içerisinde başlaması planlanıyor.

Son olarak Spenser Confidential'da izleme şansı yakaladığımız başarılı oyuncu Mark Wahlberg'ün yeni projesi açıklandı. "Stu"nun bir dram filmi olacağı biliniyor. Ancak konusu şimdilik gizleniyor. Ama kaynaklardan alınan bilgilere göre, Stu üzerinde yıllardır çalışılıyor ve film, Wahlberg için kişisel bir yapım olma niteliğini taşıyor. Yani Stu, Rosalind Ross'un değil, Mark Wahlberg'ün projesi olarak hayata geçiriliyor. Ross, filmin hem senaryosunu kaleme alıyor, hem de yönetmenliğini üstleniyor.

Mark Wahlberg, Uncharted'ın çekimlerinin sona ermesinin ardından şimdilerde Arthur The King ve The Six Billion Dollar Man filmleriyle meşgul gibi görünüyor. Ayrıca yakın zamanda Joe Bell ile birlikte rol aldığı Infinite filmiyle izleyici karşısına çıkacak. Paramount, Infinite için 24 Eylül 2021 tarihini takvimlerde işaretledi.

BİZE ULAŞIN