"Louis Vuitton &" İle Sanatsal Yolculuk

Louis Vuitton 160 yıllık yaratım döngüsünü ve sanatsal iş birliklerini “LOUIS VUITTON &” sergisi ile kutluyor.

Giriş Tarihi: 24.03.2021 12:58

Louis Vuitton'un daimi ilham rotası olan Japonya'nın artistik vizyonerleri etrafında şekillenen sergi; Kansai Yamamoto'dan Hiroshi Fujiwara'ya, Yayoi Kusama'dan Nigo'ya, çok sayıda ünlü Japon sanatçıyı onurlandırıyor.

Zengin ve öncü bir yolculuğun izini sürerek, yirminci yüzyılın başlarındaki olağanüstü tasarımlara ışık tutan sergide özel yapım sandıklar; Louis Vuitton'un torunu Gaston-Louis tarafından tasarlanan vitrinler; Karl Lagerfeld, Cindy Sherman, Rei Kawakubo ve Frank Gehry gibi en beğenilen ve takdir edilen yaratıcı zihinler tarafından yeniden tasarlanan ikonik Monogram çantalar; Arata Isozaki, Richard Prince, Zaha Hadid ve çok yeni Artycapucines'in de dahil olduğu özgün sanatçı iş birliklerinden doğan koleksiyonlar yer alıyor.

Başarılı portre sanatçıları Yan Pei-Ming ve Alex Jatz'ın yanı sıra yeni medya sanatçısı Refik Anadol'un genç Louis Vuitton ruhunu yansıttığı çalışmaları da Tokyo'da yer alan sergide izlenebilir.

180'den fazla öğe aracılığıyla Louis Vuitton'un süre gelen iş birliği mirasının izini süren LOUIS VUITTON & sergisi, yetenek ve zaman ekseninde Paris'i Tokyo'ya bağlayan bir köprü olarak 19 Mart - 16 Mayıs 2021 tarihleri arasında deneyimlenebilir.

BİZE ULAŞIN