‘Venom: Let There Be Carnage’ın Vizyon Tarihi Ertelendi

Başrolünü Tom Hardy'nin oynadığı süper kahraman devam filmi "Venom: Let There Be Carnage" filminin vizyon tarihi bir kez daha ertelendi.

Giriş Tarihi: 18.03.2021 14:40
Sony Pictures, "Venom: Let There Be Carnage" filminin vizyon tarihini bir kez daha erteledi. Başrolünü Tom Hardy'nin oynadığı süper kahraman devam filmi 17 Eylül'de beyaz perdede gösterime girecek. "Venom" devam filmi salgın sırasında birkaç kez ertelendi ve en son 25 Haziran için planlanmıştı ama pandeminin etkilerinin devam etmesi bir erteleme daha getirdi.

Los Angeles ve New York City'deki sinema salonlarının yeniden açılmasına rağmen, "Venom: Let There Be Carnage" birkaç ay daha ileri taşındı. Universal, kısa süre önce "Hızlı ve Öfkeli" devam filmi "F9"u haziran sonuna kaydırmıştı, böylece iki iddalı film aynı hafta sonu açılacak ve sinemaseverlerin ilgisini çekmek için yarışacaktı. Gişelerin toparlanması yavaş olduğundan, en azından Kuzey Amerika'da, yaza kadar bir potansiyel gişe canavarı filmin çıkış yapması zor gözüküyor.

Eylül ortalarında vizyona girecek olan "Venom" devam filmi 6 Ağustos'taki "The Suicide Squad"la, 1 Ekim'deki Denis Villeneuve'ün "Dune" yeniden yapımı arasında bir boşluğa denk getirildi. 17 Eylül'de "Venom: Let There Be Carnage", yıldızlarla dolu cinayet gizemi "Death on the Nile" ve Universal'ın animasyonlu çocuk filmi "The Boss Baby: Family Business"la birlikte prömiyer yapacak.

Sony, "Venom"un gecikmesiyle birlikte, yayın takviminden Kevin Hart ve Woody Harrelson'lı aksiyon komedisi olan "Man from Toronto"yu çıkardı. Başlangıçta bu film için 17 Eylül planlanmıştı, şimdi ise belirsizliğini koruyor. Andy Serkis, "Venom"un devamını yöneten isim. 2018 yapımı ilk film, dünya çapında 855 milyon dolar kazanan sürpriz bir gişe hasılatı oldu. Woody Harrelson, Michelle Williams, Reid Scott ve Naomie Harris de devam filminde yer alacak.

BİZE ULAŞIN