Live-Action Peter Pan Geliyor

Disney'in sevilen 1953 animasyon filmi Peter Pan & Wendy'nin Live-Action (canlı aksiyon) yeniden yapımı için çekimler başlıyor.

Giriş Tarihi: 17.03.2021 15:04 Güncelleme Tarihi: 17.03.2021 15:04

Disney yaptığı bir basın açıklamasında prodüksiyonu duyurdu ve filmin doğrudan Disney+'da gösterileceğini doğruladı, ancak kesin bir yayın tarihi verilmedi.

Peter Pan & Wendy , yönetmen David Lowery ve 2016 yapımı Pete's Dragon'da çalışan yapımcı Jim Whitaker'ın ikinci Disney canlı aksiyon yeniden yapımı.

Yönetmen David Lowery, Peter Pan & Wendy hakkında şu açıklamada bulundu: "Peter Pan uzun süre boyunca benim favori hikayelerimden biri oldu. Çünkü hep büyümeye karşı direndim. Ama aynı zamanda eserin kalbi, anlattığı macerası ve hayalgücü, J.M. Barrie'nin orijinal masalını unutulmaz kılıyor. İkonik karakterlerini yeni bir nesil için yeniden tanımlayacak olmak benim için heyecan verici bir fırsat. Ayrıca olağanüstü bir oyuncu kadrosu ve set ekibiyle çalışacak olmak daha da çok heyecanlandırıyor."

Alexander Molony'nin Peter Pan'a hayat vereceği Peter Pan & Wendy'de Yara Shahidi, Tinker Bell olarak karşımıza çıkıyor. Filmde Wendy'ye ise Ever Anderson hayat verecek. Captain Hook rolü ise Jude Law'a emanet.

Peter Pan ilk olarak 1953 yılında Disney tarafından James Matthew Barrie'nin Peter Pan romanından uyarlandı. Peter Pan, büyümeyi reddeden haylaz bir çocuktur. Bitmeyen çocukluğunu, Varolmayan Ülke -Neverland- adındaki küçük adada, Peri arkadaşı Tinker Bell ve Kayıp Çocuklar adlı çocuk çetesiyle, maceradan maceraya atılarak Korsan Kaptan Hook ve mürettebatı'na meydan okuyarak geçirmektedir.

BİZE ULAŞIN