Killing Eve 4. Sezonuyla Final Yapacak

Killing Eve'in bir başka sezonu yolda - ama bu sonuncusu olacak.

Giriş Tarihi: 17.03.2021 15:34 Güncelleme Tarihi: 17.03.2021 15:34

Ünlü AMC / BBC America serisi, önümüzdeki yıl dördüncü sezonuyla final yapacak. İlk olarak 2018'de Phoebe Waller-Bridge tarafından yaratılan dizide, Emmy ödüllü Jodie Comer sofistike ama sorunlu suikastçı Villanelle, Altın Küre ödüllü Sandra Oh ise MI-6 ajanı Eve Polastri'yi canlandırıyor.

Kiling Eve'in bir sonraki sezonu final olarak açıklandı ancak Killing Eve evreninden daha fazlası da gelebilir: AMC, potansiyel yan ürünleri araştırıyor...

Henüz resmi bir çıkış tarihi yok, ancak sekiz bölümlük final sezonu önümüzdeki yıl yayınlanacak. Çekimler, bu yazın başlarında Birleşik Krallık'ta ve Avrupa genelinde başlayacak.

Killing Eve'in üç sezonu da Nisan ayında yayınlanmaya başladı, ancak aynı şeyin gelecek yıl dördüncü sezonda da yaşanıp yaşanmayacağı belli değil.

Killing Eve'i başrolleri Sandra Oh ve Jodie Comer olmadan hayal etmek zor. 3. sezonda ikilinin yollarının ayrılmasıyla sona ererken, 4. sezon geldiğinde ilişkilerinin nasıl olacağı belli değil. Ancak ikilinin dizinin son sezonu için ekrana döneceğini biliyoruz.

BİZE ULAŞIN