Avatar Tacını 'Avengers: Endgame'den Geri Aldı!

Giriş Tarihi: 15.03.2021 16:09

James Cameron ve Marvel arasındaki gişe rekoru savaşı, 2019 yılında Avengers: Endgame'in vizyona girmesiyle başgöstermişti. Endgame, gelmiş geçmiş en büyük gişesini yapma ünvanını Avatar'ın elinden birkaç ay içerisinde almıştı. Şimdi ise Avatar'ın gişe tacını yeniden başına geçirdiği öğrenildi. Çünkü Cameron, Avatar filmini Çin'de ikinci kez gösterime sundu.

Avatar'ın Çin'de yeniden gösterime girmesinin ardından yükselen gişe, Avatar'ın Avengers: Endgame'i yenmesini sağladı. Marvel ekibi de nezaket göstererek yönetmen James Cameron'ı ve yapımcı Jon Landau'yu kutladı. Paylaşımlarının sonuna da Iron Man'in anısına olduğu anlaşılan "Sizi 3000 kez seviyoruz" notunun eklendiği görüldü.

2019 yılında Anthony ve Joe Russo tarafından çekilip Marvel tarafından gösterime sunulan Avengers: Endgame'in gişe rekortmeni olarak Avatar'ı geçmesi yapılan kampanyalar sayesinde gerçekleşmişti. Özellikle Russo Kardeşler, bu rekorun sağlanması için defalarca izleyicileri sinemaya davet etmişti. Şimdi ise Avatar yeniden tahtına yerleşti. Ama bunun anlamı Marvel'ın harekete geçmeyeceği değil. Önümüzdeki dönemlerde Avengers: Endgame'in yeniden gösterime girip girmeyeceğini hep birlikte göreceğiz.

20th Century Fox'un elinde bulunan ve şirket devri nedeniyle Disney'e geçen Avatar serisi 4 yeni film ekleniyor. Avatar 2, 16 Aralık 2022 tarihinde; Avatar 3, 20 Aralık 2024 tarihinde; Avatar 4, 18 Aralık 2026 tarihinde ve Avatar 5, 22 Aralık 2028 tarihinde izleyicileriyle buluşacak. İkinci filmin oyuncu kadrosunda Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Joel David Moore, Dileep Rao, Giovanni Ribisi, Eddie Falco, Kate Winslet, Oona Chaplin, Vin Diesel ve Michelle Yeoh yer alıyor.

BİZE ULAŞIN