Michael B. Jordan, 'Creed III'nin Yönetmen Koltuğunda Oturacak!

Michael B. Jordan, başrolde yer alacağı “Creed III” filmini aynı zamanda yönetecek. Jordan, ilk yönetmenlik denemesini gerçekleştirecek

Giriş Tarihi: 11.03.2021 12:51
Michael B. Jordan, başrolde yer alacağı "Creed III" filmini aynı zamanda yönetecek ve en yeni "Creed" filminde çifte görev alacak. MGM, Jordan'ın 23 Kasım 2022'de vizyona girecek olan yeni filmle ilk yönetmenlik denemesini yapacağını duyurdu. Tessa Thompson ve Phylicia Rashad'ın Keenan Coogler tarafından yazılan üçüncü film için geri dönmesi bekleniyor.

Filmin hikayesi Ryan Coogler'ın bir taslağına dayanıyor. Jordan yaptığı açıklamada, "Yönetmenlik her zaman bir istek olmuştu ama zamanlamanın doğru olması gerekiyordu. 'Creed III', hayatımda kim olduğumdan daha emin olduğum bir proje. Kişisel olarak olgunlaştığım, profesyonel olarak büyüdüğüm ve Ryan Coogler, Denzel Washington gibi büyüklerden öğrendiğim bir zaman dilimine denk düşüyor. Diğer üst düzey yönetmenlere de saygı duyuyorum. Tüm bunlar şu an için geleceğimi belirliyor. Bu imtiyaz ve özellikle 'Creed III' hikayesi benim için son derece kişisel. Adonis Creed'in hikayesinin bir sonraki bölümünün, yönetmeni ve adaşı olmanın müthiş sorumluluğuyla paylaşmayı dört gözle bekliyorum." dedi.

Jordan, boks serisinde, eski boks şampiyonu Apollo Creed'in (Carl Weathers) oğlu Adonis "Creed" Johnson rolünde yer alıyor ve Rocy Balboa'nın koçluğunda savaşıyor. Jordan, boks filminde yönetmen ve yıldız rolünü üstlenerek, "Rocky" serisinin dört filmini ("Rocky II", "Rocky III", "Rocky IV", "Rocky Balboa") yöneten ekrandaki danışmanı Stallone'u da bir anlamda taklit ediyor.

Jordan, Proximity Media ile birlikte yapımcılığını üstlenen Irwin Winkler, Charles Winkler, William Chartoff, David Winkler, Jonathan Glickman ve Ryan Coogler'in yanı sıra, Chartoff-Winkler Prodüksiyon şirketiyle birlikte yapımcı olarak da görev alacak. Yönetici yapımcılar Adam Rosenberg, Sev Ohanian ve Zinzi Coogler olacak. Film, 23 Kasım 2022'de vizyona girecek.

BİZE ULAŞIN