Lady Gaga ve Adam Driver'lı House Of Gucci Setinden İlk Kare

Lady Gaga, House Of Gucci filminin setinden ilk fotoğrafı paylaştı.

Giriş Tarihi: 10.03.2021 10:01

Ridley Scott'un yönettiği, Kasım ayında vizyona girmesi beklenen House Of Gucci filmde Adam Driver Maurizio Gucci'yi, Lady Gaga ise Patrizia Reggiani'yi canlandırıyor.

Sportif kayak sonrası şık bir Gaga ve Driver fotoğrafı, Gaga'nın sosyal medya hesabından paylaşıldı ve not olarak "Signore e Signora Gucci" yazısı eklendi.

Patrizia Reggiani ve Gucci'nin kurucusunun torunu Maurizio Gucci, 12 yıllık evliliğin ardından 1985 yılında boşanmış, Reggiani 1995 yılında kiralık katil tutarak Gucci'yi öldürtmüştü. İtalyan basınında "Lady Gucci" ve "kara dul" gibi isimlerle anılan Reggiani (şimdi 72 yaşında) "Bisiklette mutlu olmaktansa Rolls-Royce'ta ağlamayı tercih ederim" sözüyle de biliniyor.

2021'de vizyona girecek filmde A Star Is Born'daki performansıyla Oscar Ödülü ile Altın Küre adaylığı kazanan Lady Gaga'nın nasıl bir Patrizia Reggiani olacağı şimdiden merak konusu.

"House of Gucci" filmi Sara Gay Forden romanı "The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Delness, Glamour ve Greed"den uyarlandı.

BİZE ULAŞIN