Kristen Stewart'lı Spencer Setinden Yeni Fotoğraflar

Kristen Stewart'ın başrolünde yer aldığı Spencer filminin setinden yeni fotoğraflar ortaya çıktı.

Giriş Tarihi: 10.03.2021 17:03

"Prenses Diana olarak Kristen Stewart" fotoğrafları koleksiyonumuz, Spencer filminde başrol oynayan aktrisin son görüşüyle büyümeye devam ediyor.

Kabarık, omuz uzunluğunda sarışın küt saç, kareli belden bağlamalı palto, krem rengi bir balıkçı yaka ve siyah pantolon; Kristen Stewart, Galler Prensesi Diana'yı Almanya'nın Dülmen kentindeki sette canlandırıyor. Bu, Stewart'ın Diana'nın son görünümünü işaret ediyor ve eski Chanel ceketi ve retro ekose kıyafeti de dahil olmak üzere önceki görünümlerinde imzası olan 90'lar stilini daha fazla sergiliyor.

Pablo Larraín'in yönettiği ve adını Diana'nın evlenmeden önceki soyadından alan Spencer filmi, Sandringham'da eşi Prens Charles ile ayrılmaya karar verdiği ve kraliyet ailesiyle bir hafta sonu geçiren Prenses Di'yi takip ediyor.

Tarihsel olarak, çift 1992'de ayrıldıklarını açıkladı ve boşanmalarını 1996'da resmileştirdi. Stewart daha önce yaptığı açıklamada, filmin "Diana'nın hayatında önemli bir dönüm noktasında kim olduğuna dair duygusal bir tahayyül" olacağını duyurdu.

BİZE ULAŞIN