Rick & Morty'nin Yedinci Sezon Çalışmaları Başladı

Beşinci sezonunun prömiyer tarihi bile yılan hikayesine dönen yetişkin animasyonu Rick & Morty'nin yazar ekibi, 7. sezon için çalışmalara başladıklarını duyurdu.

Giriş Tarihi: 25.02.2021 12:28

Rick & Morty hayranları 5. sezonun galasını beklerken, dizinin yazarları 7. sezon için çalışmaya başladı bile. Adult Swim, popüler diziyi 2018'de 70 bölümle yeniledi ve bu da belirsiz sayıda sezon anlamına geliyor. Rick & Morty'nin beşinci sezonunun şu anda resmi bir prömiyer tarihi yok ama yazarların hayranlar için çok çalıştıkları açık görünüyor.



Rick & Morty, 2013'te prömiyerini yaptığında, yetişkin animasyon dünyasında fırtına estirdi. Dan Harmon ve Justin Roiland tarafından yaratılan şov, karmaşık bilim kurgu olay örgüsünün, keskin mizahın ve ağır tematik içeriğin başarılı bir şekilde harmanlanmasıyla büyük övgü aldı. Rick & Morty, Netflix'in BoJack Horseman ve Fox'un Bob's Burgers gibi diğer hit şovların da dahil olduğu yetişkin animasyonun yeni rönesansının önemli bir parçası oldu. Roiland o zamandan beri Hulu animasyon dizisi Solar Opposites'i yazıyor ve Harmon şu anda Fox'ta orijinal bir animasyon dizisi geliştirmenin ilk aşamalarında.

Rick & Morty, çeşitli üretim gecikmeleri nedeniyle yalnızca dört sezon yayınlandı. Dizi yazarı Alex Rubens kısa süre önce Twitter'da Rick & Morty'nin 7. sezonu için zaten çalıştığını paylaştı. Rubens; "Rick and Morty'yi yazmaya başladığımızı söylememe izin var mı? 7. sezon mu? (Eğer yapmadıysak, ben de yapmadım)" diye yazdı.

Rick & Morty'nin ilk dört sezonu boyunca kalitesi inanılmaz derecede tutarlıydı ve birbirini izleyen her sezon eleştirmenler ve izleyicilerden yüksek övgü aldı. 4. sezon, öncekilerle tam olarak aynı sıçramayı yapmasa da, yine de fantastik ve animasyon hayranlarının beklediği şekilde geldi. Rick & Morty, mizah anlayışında her zaman inanılmaz bir meta oldu ve 4. sezondaki bazı şakalar, dizinin yazarlarının herhangi bir keskin stilden uzak durduğunu açıkça ortaya koydu.

BİZE ULAŞIN