Demi Lovato'nun Hayatı Belgesel Oldu

Şarkıcı Demi Lovato'nun hayatını konu alan Dancing With The Devil adlı belgeselin fragmanı yayınlandı.

Giriş Tarihi: 18.02.2021 15:13

Demi Lovato, kötü alışkanlıklarının başına açtığı sağlık sorunlarını samimi bir şekilde itiraf etti. 28 yaşındaki Lovato, 8 yılında ölümden döndüğünü ama bu durumun kötü etkilerinin hala devam ettiğini de anlattı.

Demi Lavoto: Dancing With The Devil adlı belgeselin fragmanı Lovato'nun 2018 yılında, aşırı dozda uyuşturucu yüzünden yaşadıklarını gözler önüne serdi. Şarkıcı, hastaneye kaldırıldıktan sonra yaşadıklarını açık yüreklilikle anlattı.

Lovato "Beyin hasarı yaşadım. Bunun etkileri hala devam ediyor. Araba kullanmıyorum, çünkü görüşümle ilgili karanlık noktalar var" dedi. Lovato, üç kez felç ve iki kez de kalp krizi geçirdiğini de belirtti. Ünlü şarkıcı, doktorların söylediğine göre ölmesinin an meselesi olduğunu da söyledi.

"Dancing With The Devil" belgeselinin 23 Mart'ta Youtube'da yayınlanması bekleniyor.

Lovato, çocuk oyuncu olarak ilk kez "Barney and Friends" dizisinde yer aldı. Lovato şimdiye kadar 6 stüdyo albümü çıkardı. Şarkıcının ilk stüdyo albümü "Don't Forget" Eylül 2008'de yayımlandı. İlk haftasında 89 bin kopya satan albüm, Billboard 200 listesine iki numaradan giriş yaptı.

BİZE ULAŞIN