Deadpool'un 5. yıldönümüne özel mektup

Ryan Reynolds, Deadpool'un 5. yıldönümünü kutlamak için daha önce yayımlanmamış bir hayran mektubunu ve ona verdiği cevabı paylaştı. Ünlü oyuncu, mektupta, 2016'dan bu yana yaptığı her şeyin tam tersini yazmasıyla hayranlarını güldürdü.

Giriş Tarihi: 15.02.2021 09:51

Deadpool'un 5. yılını kutlayan Ryan Reynolds, daha önce yayımlanmamış bir mektup paylaştı. Independent Türkçe'nin Screen Rant'tan aktardığı habere göre, oyuncunun Deadpool'un 5. yıldönümü şerefine paylaştığı mektup 2016'da kendisine gönderilmişti.

Reynolds'un verdiği cevabı içeren mektupsa sevilen karakterin Marvel Sinematik Evreni'ne katılmasının ne kadar anlaşılmaz olduğuna dair bir dizi şaka içeriyor.

44 yaşındaki oyuncu, kendisinin yazdığı mektubu göndermediğini söyledi ve bahsi geçen yanıt mektubunu cuma günü Instagram hesabından paylaştı.

Reynolds şakalarla dolu mektupta eşi bir diğer Hollywood yıldızı Blake Lively'nin "ikinci (ve son) çocuklarına" hamile olduğunu söyledi. Çiftin 2019'da üçüncü çocukları daha olmuştu.

Oyuncu ayrıca Galli futbol kulübü Wrexham'ı aktör Rob McElhenney'le birlikte 2 milyon sterline satın alsa da mektupta "diğer ünlüler gibi rastgele girişimlere karışmayacağını" söyledi.



Reynolds sahte mektubunda ayrıca hayranına şöyle seslendi:

"Sizinle bir bira içmek için bir araya gelmeyi çok isterim. Bira benim favorim."

Oyuncu son şaka olarak Deadpool 3'ten bahsetti. Disney ocakta onayladığı Deadpool 3'ün gelecek yıla kadar çekimlerine başlanmayacağını söylemişti.

Reynolds, şöyle dedi: "Deadpool 3, 2020'de vizyona girdiğinde hayranlarla yakın ve kişisel olarak biraz zaman geçirebilmeliyim. El sıkışma ve sarılmalar her zaman mektuplardan ve hatta dokunmadan daha iyidir."

2016'dan bu yana yaptığı her şeyin tam tersini yazan oyuncu sosyal medyada hayranlarına tebessüm ettirdi.

BİZE ULAŞIN