Brooklyn Nine-Nine 8. Sezonuyla Final Yapacak

2013 yılında başlayan Brooklyn Nine-Nine dizisi 8. sezonuyla final yapmaya hazırlanıyor.

Giriş Tarihi: 12.02.2021 14:56 Güncelleme Tarihi: 15.02.2021 13:01

Uzun süredir devam eden komedi dizisi Brooklyn Nine-Nine, 8. sezonunun yayınlanmasıyla sona erecek. İlk bölümü 2013 yılında yayınlanan dizi, Fox'ta 5 sezonun ardından iptal edilmişti. Dizi haklarını satın alan NBC ile yoluna devam eden Brooklyn Nine-Nine, yayınlanan 3 sezonun ardından tekrar veda ediyor.

10 bölümlük final sezonu 2021-22 sezonunda yayınlanacak. Kadrosunda Andy Samberg, Andre Braugher, Terry Crews, Melissa Fumero, Stephanie Beatriz, Joe Lo Truglio, Dirk Blocker ve Joel McKinnon Miller'ın yer aldığı Brooklyn Nine-Nine, Brooklyn'deki bir polis karakolu içindeki tuhaf ve komik olayları anlatıyor.

2014 yılında, Altın Küre tarafından en iyi TV komedi dizisi ödülü kazanan Brooklyn Nine-Nine'ın başrolü Andy Samberg de dizideki oyunculuğuyla bir Globe kazandı.

NBC'ye göre, en son sezonunda Nine-Nine 9,5 milyon izleyiciye ulaştı.

NBCUniversal Television and Streaming'in senaryolu içerik başkanı Lisa Katz, "2018'de 'Brooklyn Nine-Nine'ın NBC'de geri döneceğini duyurduğumuz o gece hissedilen heyecanı hala hatırlıyorum. Bu karakterleri her zaman sevdik ve bizi güldürürken aynı zamanda ustaca bizi de düşündüren hikayeler anlattılar. Mirası zamanla daha iyi yere gelecek bu komedi için harika ortaklarımıza, yazarlar, yapımcılar ve inanılmaz yetenekli oyuncularla, Dan Goor'a çok teşekkür ederiz. " dedi.

BİZE ULAŞIN