Happy Meal Pokemon kartları geri mi dönüyor?

İddialara göre, McDonald's, Happy Meal'in nostaljik günlerini yeniden yaşatmak için kolları sıvadı.

Giriş Tarihi: 05.02.2021 13:30 Güncelleme Tarihi: 05.02.2021 13:56

Damla Yüce

McDonald's, Happy Meal'in nostaljik günlerini yeniden yaşatmak için kolları sıvadı. Kaynaklara göre, fast food zincirinin Pokémon'un 25. yıldönümünü kutlamak için Pokémon kartlarını Happy Meal'a getirmesi bekleniyor.

Pokémon ve McDonald's promosyonunun Şubat ayında başlayacağı söyleniyor ve set, çeşitli serilerindeki farklı başlangıç Pokémonlarından oluşan 25 kart içerecek.

Hayranların Pokémon Yellow'da başlangıç pokemonu olan Pikachu'yu alma şansı bile olabilir.

Kartları diğer sürümlerden ayırmak için, kartların köşesinde 25. yıl dönümü damgası bulunacak.

İddialara göre; Mjisaacs adlı bir McDonald's yöneticisi, Happy Meal'ın dört kartlı booster paketlerle geleceğini açıkladı. Her pakette biri hologramlı olmak üzere dört farklı Başlangıç Pokémon'u kartı bulunacağı bildiriliyor.

Bu, 25 kartın her birinin hem holo hem de normal versiyonunun mevcut olacağı anlamına geliyor ve mevcut toplam kart sayısı 50'ye çıkıyor.

Pokémon Company henüz promosyon setini resmi olarak açıklamadı, ancak bazı McDonald's mağazaları şimdiden reklam vermeye başladı. Pokébeach, McDonald's çalışanlarıyla yakın zamanda yaptığı bir görüşmede, güçlendirici paketlerin ayrı olarak satılabileceğini de doğruladı.

BİZE ULAŞIN