The Great Gatsby Dizi Oluyor

Popüler roman 'The Great Gatsby' televizyona geliyor! Senarist ve yapımcı Michael Hirst, ikonik romandan uyarlanan bir dizi üzerinde çalışıyor.

Giriş Tarihi: 01.02.2021 11:40 Güncelleme Tarihi: 01.02.2021 11:40

F. Scott Fitzgerald'ın iki defa filme uyarlanan The Great Gatsby romanı bu kez dizi oluyor.

Vikings ve The Tudors dizilerinin yaratıcısı Michael Hirst tarafından hayata geçirilecek olan The Great Gatsby dizisi, uluslararası bir izlenim platformunda yayınlanmak üzere anlaşma sürecinde. A + E Studios ve ITV Studios America, Amerikalı yazar F. Scott Fitzgerald'ın ünlü romanına dayanan büyük bütçeli bir TV dizisi için Hirst ile el ele veriyor.

Hirst, yaklaşmakta olan proje hakkında konuşurken, "Hayatımın çoğunu Gatsby ile yaşadım, önce bir okul çocuğu olarak okudum, daha sonra 1970'lerde Oxford'da öğrettim, sonra o zamandan beri periyodik olarak yeniden okudum." dedi.

F. Scott Fitzgerald'ın ikonik romanına dayanan The Great Gatsby dizisinin tek sezon olması bekleniyor. Hirst'ün yazacağı Gatsby, 1920'lerde New York'un siyahi topluluğunu ve müzikal alt kültürünü keşfedecek.

The Hollywood Reporter'a konuşan Hirst, metnin 2021 seyircisi için geçerliliğini açıkladı ve konuya daha modern bir bakış açısı getirmeyi vaat etti: 'Bugün Amerika kendini bir kez daha yeniden keşfetmeye çalışırken, yeniyle bakmak için mükemmel bir an. Fitzgerald'ın son derece romantik görüşü, Amerikan deneyiminin daha karanlık olanını incelemesini ve ifşa etmesini engellemiyor, bu yüzden hikaye hem trajediye hem de ümide hitap ediyor ve bugün de yankılanmaya devam ediyor." dedi.

BİZE ULAŞIN