Coachella Covid-19 Nedeniyle 3. Kez Ertelendi

Son yıllarda müzik severlerden daha çok bloggerların rağbet gösterdiği Coachella Festivali, Covid-19 pandemisi sebebiyle iptal edildi.

Giriş Tarihi: 01.02.2021 10:19 Güncelleme Tarihi: 02.02.2021 11:03

Coachella Müzik ve Sanat Festivali'nin kardeş festivali Stagecoach ile birlikte COVID-19 salgını nedeniyle üçüncü kez ertelendiği bildirildi.

Her iki festivalin de Nisan ayında yapılması planlanıyordu. Organizatörlerin haberlere henüz kamuoyuna yanıt vermedikleri göz önüne alındığında, henüz yeni tarihler açıklanmadı.

Coachella festivalinin düzenlendiği bölge Riverside County, kamu sağlığı memuru, hafta sonu Twitter'da bir açıklama yaptı.

"Salgın nedeniyle, Halk Sağlığı Sorumlusu Dr. Cameron Kaiser bugün (29 Ocak), Nisan 2021'de yapılması planlanan Coachella Valley Music and Arts, Stagecoach Country Music festivallerini iptal eden bir halk sağlığı emri imzaladı. Etkinliklerin ne zaman dönebileceğini dört gözle bekliyoruz." denildi.

Festivalin başlangıçta Nisan 2020'de Rage Against the Machine , Travis Scott ve Frank Ocean'ı içeren bir programla yapılması planlanmıştı. Pandemi nedeniyle festival önce Ekim'e, ardından da Nisan 2021'e ertelendi.

Coachella en son 2019'da Childish Gambino, Tame Impala ve Ariana Grande'yi içeren bir kadroyla düzenlendi.

BİZE ULAŞIN