Brad Pitt ve Margot Robbie'li 'Babylon'un vizyon tarihi belli oldu

Brad Pitt ve Margot Robbie gibi yıldız isimleri buluşturan Babylon 6 Ocak 2023’te vizyona girecek.

Giriş Tarihi: 11.01.2021 10:24 Güncelleme Tarihi: 12.01.2021 16:17

Oscar ödüllü Damien Chazelle'in yönetmen koltuğunda oturduğu Brad Pitt ve Margot Robbie'li 'Babylon'un vizyon tarihi belli oldu.

Hollywood'un neredeyse yüz yıl önce yaşadığı, sessiz filmlerden "sesli filmlere" geçişini anlatan uzun metrajlı filmde, Robbie'nin Brad Pitt'le başrolü paylaşması bekleniyor. Elbette, bu değişiklik "Babylon"un yapımının henüz başlamadığı anlamına da geliyor. Tüm raporlara göre, Chazelle'in filmi, çekilmesi biraz zaman alacak devasa bir dönem prodüksiyonu olacak. Bu yüzden, bu filmin prodüksiyonu henüz başlamadıysa, Aralık ayına kadar onu aceleye getirmek pek olası görünmüyor. Bununla birlikte, Paramount'un Noel tatili için bir takvim hazırladığı ve Chazelle'in önceki çalışmaları gibi "Babylon"un da Oscar için iddalı olacağı düşünülüyor.

Filmde Brad Pitt'le beraber başrolü paylaşacağı duyurulan Emma Stone, programındaki sıkışlıklık dolayısıyla filmin kadrosundan çıktı. Daha önce La La Land'de Chazelle'le birlikte çalışan Emma Stone'un yerine Quentin Tarantino imzalı Once Upon A Time In Hollywood'da Brad Pitt'le çalışan Margot Robbie oldu.

BİZE ULAŞIN