Bridgerton rekor izlenme elde etti

Netflix, Bridgerton dizisinin izlenme sayısını paylaştı.

Giriş Tarihi: 07.01.2021 13:45 Güncelleme Tarihi: 08.01.2021 13:26

Chris Van Dusen'in hazırladığı ve yapımcılığını Shonda Rhimes'ın üstlendiği Bridgerton dizisinin şimdiye dek 63 milyondan fazla haneye ulaştığı belirtiliyor.

Regé-Jean Page, Phoebe Dynevor, Nicola Coughlan, Jonathan Bailey gibi isimlerin yer aldığı dönem draması Netflix'te tüm zamanların en çok izlenen 5. orijinal dizisi oldu. İngiltere, Brezilya, Fransa ve Güney Afrika dâhil 76 ülkede 1. sıraya yerleşirken Japonya hariç tüm ülkelerde Top 10 listesinde kendine yer buldu.

Netflix ayrıca, 25-31 Aralık haftasının, toplam görüntüleme saatleri ve abone başına ortalama izleme saatleriyle ölçüldüğünde hem ay, hem de tatil haftası için kaydedilen en büyük izlenmelerin yine Bridgerton'a ait olduğunu bildirdi. Netflix raporlarındaki izleyenlerin sayısı, bir içeriği en az iki dakika izleyen abone sayısına dayanıyor. Bu bilgiye rağmen, serinin en başından beri tartışılmaz bir şekilde popüler olduğu kanıtlandı ve Rotten Tomatoes sitesinde %92'lik bir kritik onay derecesi elde etti.

Julia Quinn'in çok satan romanlarından uyarlanan dizide, Bridgerton ailesi üyelerinin Londra'nın yüksek sosyetesi içerisinde yaşamları anlatılıyor.

BİZE ULAŞIN