Akıncı dizisi cuma akşamı izleyiciyle buluşacak

Yeni yılın ilk dizisi olarak 1 Ocak Cuma saat 20.00’de izleyici ile buluşacak olan Akıncı, ilk bölüm fragmanında heyecan ve aksiyon dolu sahneleri ile yine büyük merak uyandırdı. Yapımını NTC Medya’nın, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği dizi, atv ekranlarında yayınlanacak.

Giriş Tarihi: 30.12.2020 13:04

Yaşamın sunabileceği her şeyi merakla araştıran, yüksek voltajlı bir adam. 1 Ocak Cuma saat 20.00'de ATV'de başlayacak yapımını NTC Medya'nın, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği Akıncı dizisindeki aynı adlı modern kahramanı canlandırmak bu yüzden tam da Esquire Sonbahar sayısının kapak yıldızı Şükrü Özyıldız'a göre bir iş ki...

Köklerini Osmanlı tarihinden alan şehrini ve insanlarını canı pahasına koruyan bir kahramanın günümüzdeki zorlu mücadelesini anlatacak olan Akıncı dizisi sıra dışı senaryosu, aksiyon dolu sahneleri ve dev oyuncu kadrosu ile heyecan dolu bir hikayeyi seyirci ile buluşturacak.

AKINCI DİZİSİNİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yönetmenliğini Veli Çelik'in, proje tasarımını Hakan Kandal'ın üstlendiği; Şükrü Özyıldız, Büşra Develi, Yıldıray Şahinler, Tolga Tekin, Erkan Bektaş, Sermet Yeşil, Didem İnselel, Serhan Onat, Atakan Hoşgören, Ayça Erturan, Müge Boz, Berrin Arısoy, Berrak Kuş, Yılmaz Bayraktar, Ercü Turan, Deren Talu gibi isimlerin oynadığı Akıncı, 1 Ocak 2021 Cuma saat 20.00'de atv ekranlarında yayınlanacak.

AKINCI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?
İstanbul Kuzguncuk başta olmak üzere tarihi semtlerde çekimler gerçekleşmektedir. Ayrıca dizi film çekimlerinde kullanılan platolarda da birçok sahnesi yer alıyor.

AKINCI OYUNCULARI KİMLER?

Şükrü Özyıldız,

Büşra Develi,

Yıldıray Şahinler,

Tolga Tekin,

Erkan Bektaş,

Sermet Yeşil,

Didem İnselel,

Serhan Onat,

Atakan Hoşgören,

Ayça Erturan,

Müge Boz,

Berrin Arısoy,

Berrak Kuş,

Yılmaz Bayraktar,

Ercü Turan,

Deren Talu

BİZE ULAŞIN