Taylor Swift Evermore albümünü yayınladı

Taylor Swift son albümü Folklore'un devamı niteliğini taşıyan 9. albümü Evermore'u yayınladı.

Giriş Tarihi: 11.12.2020 13:39 Güncelleme Tarihi: 17.12.2020 12:23

Yeni albümünü Folkore isimli bir önceki albümünün kardeşi olarak planladığını açıklayan Taylor Swift, Evermore'dan Willow isimli şarkısına çektiği müzik videosunu da söz verdiği gibi albümle birlikte paylaştı.

Taylor Swift dün Instagram hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi; 13 yaşımdan beri 31 yaşıma girme konusunda heyecanlıyım çünkü bu benim şanslı sayım geriye doğru, bu yüzden sizi şimdi bununla şaşırtmak istedim. Hepiniz doğum günlerimde çok ilgili, destekleyici ve düşüncelisiniz ve bu sefer size bir şey verecebileceğimi düşündüm! Ayrıca bu tatil sezonunun çoğumuz için yalnız bir dönem olacağını da biliyorum ve dışarıda benim gibi kayıp sevdikleriyle baş etmek için müziğe başvuran varsa, bu sizin için. Evermore'un standart sürümünde 15 parça var, ancak lüks fiziksel sürüm iki bonus parça daha içerecek.

"Bundan sonra ne olacağı hakkında hiçbir fikrim yok. Bu günlerde pek çok şey hakkında hiçbir fikrim yok ve bu yüzden hepinize bağlı kalmamı sağlayan tek şeye sarıldım. Bu şey her zaman var ve her zaman müzik olacak. Yeni albümüm "Evermore" çıktı." ifadelerini kullanan Swift, aynı zamanda "Willow" isimli şarkısının video klibini de kendisinin yönettiğini ifade etti.

BİZE ULAŞIN