Armie Hammer, The Godfather’ın Yapım Aşamasına Odaklanan The Offer Dizisinde Rol Alacak

Armie Hammer, The Godfather filmlerinin yapım aşamasına odaklanan The Offer dizisinin başrolünde yer alacak.

Giriş Tarihi: 02.12.2020 13:40

CBS Corporation ve Viacom'un geçtiğimiz yıl birleşmesiyle oluşan ViacomCBS, eylül ayında dijital yayın platformu CBS All Access'i yenileme kararı aldı. Önümüzdeki yıl ismi CBS All Access'in isminin Paramount+ olarak değiştirileceği ve platformun bundan sonra çok daha fazla orijinal içeriğe ev sahipliği yapacağı duyuruldu. Bu duyuru kapsamında Paramount+ için hazırlanan yeni projeler de açıklandı.

Bu projelerden biri de The Godfather filmlerinin yapım aşamasına odaklanan The Offer dizisiydi. 10 bölümden oluşacak kurmaca dizinin; Francis Ford Coppola, Bob Evans ve Mario Puzo ile birlikte The Godfather filmlerinin hayata geçirilmesinde önemli bir rol üstlenen Oscar ödüllü yapımcı Al Ruddy'nin prodüksiyon sürecindeki deneyimlerinden yola çıkılarak hazırlandığı açıklandı.

Aradan geçen sürede yavaş yavaş şekillenmeye başlayan The Offer için hazırlıklar sürerken, dizinin başrolünde yer alacak isim belli oldu. Dizide Al Ruddy'e Call Me by Your Name, The Man from U.N.C.L.E., The Social Network gibi yapımlarla tanınan başarılı oyuncu Armie Hammer hayat verecek.

Armie Hammer'ın Başrolünü Üstlendiği The Offer Dizisinin Çekimlerine Önümüzdeki Yıl Başlanacak

Kariyerinin ilk yıllarında Gossip Girl ve Reaper dizilerinde ufak rollerde izleyici karşısına çıkan Hammer, önümüzdeki yıllarda televizyon tarafında daha uzun soluklu işlere imza atacak gibi görünüyor. Zira başarılı oyuncu kısa süre önce de Sam Esmail'in yeni dizisi Gaslit'in oyuncu kadrosuna dâhil olmuştu.

Al Ruddy'nin de yapımcıları arasında yer aldığı The Offer dizisinin senaryosunu, Robert Altman imzalı The Player filmi için yazdığı senaryoyla Oscar adaylığı kazanan, aynı zamanda beğeniyle karşılanan Escape at Dannemora dizisinin yaratıcısı olan Michael Tolkin kaleme alıyor. Senaryo ekibinde Tolkin'e Emmy adayı Leslie Greif (Hatfields & McCoys) eşlik ediyor.

Yayın tarihi şimdilik belirsizliğini koruyan dizinin prodüksiyonuna önümüzdeki yılın ilk aylarında başlanması planlanıyor.

Kaynak: Filmloverss

BİZE ULAŞIN