Kanye West'ten enteresan doğum günü hediyesi

Kim Kardashian, ailesi ve arkadaşlarıyla özel bir adada kutladığı doğun gününden yeni ayrıntılar belli oldu. Kanye West’in eşine ölen babası Robert Kardashian’ın hologramını hediye ettiği ortaya çıktı.

Giriş Tarihi: 30.10.2020 13:58

ABD'li magazin yıldızı Kim Kardashian West, geçen hafta yakınlarıyla gittiği özel adada 40. doğum gününü kutladı. Ancak Kardashian'ın tartışma yaratan özel doğum günü partisine dair daha fazla detay ortaya çıktı. Independent'ın Cnet'ten aktardığı habere göre Kardashian, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda eşi Kanye West'in hediyesini paylaştı. Pek çok kişiyi şaşkına uğratan hediye Kardashian'ın 2003'te ölen babası Robert Kardashian'ın hologramıydı.

"HAYATIMIN EN DÜŞÜNCELİ HEDİYESİ"

Kardashian paylaşımında şu ifadeleri kullandı: Doğum günüm için Kanye bana hayatımın en düşünceli hediyesini verdi. Cennetten özel bir hediye. Babamın hologramı. Çok canlı gibiydi! Tekrar tekrar izledik ve duyguyla dolduk.

Hologram "40 yaşındasın ve büyüdün. Küçük bir kızken olduğun gibi güzel görünüyorsun. Seni, kardeşlerini ve çocuklarını her gün izliyorum" ifadelerini kullandı.

WEST'E ÖVGÜLER YAĞDIRDI

Hologram ayrıca Kardashian'a "Tüm dünyanın en, en, en dahi adamıyla evlendiğini" söyleyerek Kanye West'e övgüler yağdırdı. Hologramın yer aldığı video sosyal medyada büyük bir ilgi gördü ve kısa sürede milyonlarca kişi tarafından izlendi. Robert Kardashian 59 yaşında kanserden öldüğünde Kim Kardashian 23 yaşındaydı.

BİZE ULAŞIN