Tim Burton, Yeni The Addams Family Dizisini Yönetebilir

Tim Burton, daha önce hem televizyonda hem sinemada beğeni kazanan versiyonlarıyla izleyici karşısına çıkan The Addams Family’nin dizi uyarlamasını yönetebilir.

Giriş Tarihi: 23.10.2020 11:19

Gotik korku, fantezi ve komedi türlerini başarıyla harmanlayan, birbirinden farklı ve ilginç karakterleri bünyesinde barındıran The Addams Family, yıllar içinde birçok farklı uyarlamayla izleyici karşısına çıktı. 1960'lı yıllarda yayınlanan kült televizyon dizisiyle beraber 90'lı yıllarda Barry Sonnenfeld'in yönettiği iki filmle beyazperdede kendisine yer bulan The Addams Family, geçtiğimiz yıl animasyon türündeki yeni bir uyarlamayla sinemalarımıza konuk olmuştu.

Aradan geçen bir yıldan sonra The Addams Family yeniden aramıza katılmaya hazırlanıyor. Hem de daha önce seriyi canlandırma çabalarına rağmen bu isteğini hayata geçiremeyen Tim Burton'ın katkılarıyla!

Deadline'ın haberine göre Beetlejuice, Edward Scissorhands ve Corpse Bride gibi muazzam filmlere imza atan, son iki filmi Miss Peregrine's Home for Peculiar Children ve Dumbo olumsuz eleştiriler alan Tim Burton, The Addams Family'nin yeni dizi uyarlamasını yönetebilir.

Yapımcı şirket MGM TV ile görüşmelerini sürdüren Tim Burton, dizinin hem yapımcılığını hem de yönetmenliğini üstlenebilir. Eğer anlaşma gerçekleşirse Tim Burton bu proje sayesinde kariyerinde ilk defa live-action dizi uyarlamasına imza atacak. Tim Burton'dan çıkacak Addams Family uyarlamasının nasıl karşılanacağı merak konusu.

Öte yandan günümüzde geçecek olan dizi, hikâyeyi Wednesday Addams karakterinin bakış açısından anlatacak. Addams ailesinin en psikopat karakterini merkezine alan dizinin senaryosunu ise Smallville'ın yaratıcıları Alfred Gough ve Miles Millar kaleme alacak. İkili aynı zamanda dizi sorumlusu (showrunner) olarak da projede yer alacak.

Hakkında çok az şey bildiğimiz bu dizinin normal bir televizyon kanalında mı yoksa dijital bir platformda mı yayınlanacağı henüz netlik kazanmadı. Sabırsızlıkla beklediğimiz diziyle ilgili yeni gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

filmloverss

BİZE ULAŞIN