Marvel Yeni Dizisi WandaVision'ın Fragmanını Yayınladı

Giriş Tarihi: 21.09.2020 10:57 Güncelleme Tarihi: 21.09.2020 10:59

Marvel Sinematik Evreni'nde geçen WandaVision dizisinden ilk fragman yayınlandı. Scarlet Witch ve Vision karakterlerine odaklanan dizi, bu yıl izleyici ile buluşacak.

WandaVision, 2020 Emmy ödüllerinde görücüye çıkan fragmanıyla hayranlarını heyecanlandırdı. Klasik sitcom stilini Marvel Cinematic Universe ile birleştiren fragman, Elizabeth Olson ve Paul Bettany'nin Wanda Maximoff ve Vision rollerini yeniden canlandırdığını gösteriyor. Çift kendilerini hoş bir şekilde normal ve ortodoks bir banliyö hayatını yaşarken bulur, ancak ilişkilerinin ayrıntıları sorulduğunda, işler karışıyor. Daha sonra kendi gerçekliklerine dair bir şeyin pek de doğru olmadığından şüphelenmeye başlarlar...

Olson ve Bettany'ye Kat Dennings (Thor serisinden Darcy Lewis rolünü yeniden canlandırmıştı), Kathryn Hahn, Teyonah Parris ve Randall Park (Ant-Man and the Wasp'tan FBI Ajanı Jimmy Woo rolünü yeniden canlandırmıştı) eşlik ediyor.



Dizinin neler sunacağı şu an için tam anlamıyla bilinmiyor olsa da sinemaseverler, yeni sitcomu çok beğenecekler gibi görünüyor.

İşte fragman:

BİZE ULAŞIN