Elon Musk ve Tom Cruise’un uzay filminden yeni ayrıntılar ortaya çıktı!

Giriş Tarihi: 05.08.2020 15:11

Elon Musk, tamamen bağımsız bir elektrikli Tesla veya insan beynine yerleştirilecek bir çip gibi hedeflere sahiptir. Ancak Musk'ın tüm bu hedeflerden başka bir hedefi var. Ayrıca uzayda bir film yapıyor. Bunun için Hollywood yıldızı Tom Cruise Çalışmalar uzun süredir yürütülmektedir. Hatta NASA mekanın tanıtımına katkıda bulunacak olan bu filmi de destekleyecek. Ama hepsi bu değil. Filmin detayları çok daha fazla bilgiye ışık tuttu.

TOM CRUISE MÜDÜR TOPLANTISINA KATILDI

NME, Tom Cruise'un oynadığı uzay filminin bilinmeyenlerinden alıntı yaptı. NME'nin haberine göre, filmin başrolü Tom Cruise, Yarının Kenarında filmin yönetmeni, Mission Hazard dizisinin yönetmeni Doug Liman, Christopher McQuarrie ve yapımcı PJ van Sandwijk ile bir araya geldi. Yönetmenler Universal Pictures tarafından onaylandığında filmin yapım öncesi hazırlık aşaması resmi olarak başlayacak. Christopher McQuarrie'nin yönetmen olmasa da filmde danışman olarak yer alabileceği söyleniyor. Filmin senaryosu hala yazma aşamasında.

UZAYTA ALINACAK FİLMİN ÖZELLİK BÜTÇESİ

Uzay filminin bütçesi gerçekten şaşırtıcı bir rakam olacak. Tahminlere göre, filmin bütçesi 200 milyon dolar olarak belirlenecek. Aktris ve yapımcı olarak filme katkıda bulunacak olan Tom Cruise, tahminlere göre 30 ila 60 milyon dolar kazanacak.

ELON MUSK VE TOM CRUISE'NİN MEKAN FİLMİ NE ZAMAN VİZYON ALACAK?

Elon Musk ve Tom Cruise'un ortak uzay filminin net bir vizyon tarihi yok. Koronavirüs salgını sinema endüstrisine bağlı olsa da, böyle bir filmin, özellikle kamera kaydedilmeden önce net bir tarih vermesi mümkün değildir. Ancak, proje için adı geçen isimlerden de anlaşılacağı gibi, izleme keyfi yüksek bir film bizi bekliyor.

BİZE ULAŞIN