Beyoncé 'Black Is King' adlı Yeni Görsel Albümünü Tanıttı

Giriş Tarihi: 01.08.2020 14:01 Güncelleme Tarihi: 01.08.2020 14:17
Yazı: Damla Yüce

Beyoncé, uzun zamandır beklenen yeni görsel albümü Black Is King ile geri dönüyor. Proje, Disney +'da, orjinal Aslan Kral filminin remake versiyonu olan 'The Lion King: The Gift'aracılığıyla yayınlanmaya başladı. Beyoncé filmde Nala karakterini seslendiriyordu ve aynı enerji ile geri döndü.

Disney+ ekranlarında yeni görsel albümü Black is King ile süzülmeye başlayan Beyoncé, şarkılarıyla The Lion King'in bildiğimiz efsane hikayesini yeniden yorumluyor.

Black Is King; eşi JAY-Z, kuzeni Kelly Rowland, Naomi Campbell, Lupita Nyong'o ve annesi Tina Knowles-Lawson'ın katkılarıyla Beyoncé tarafından yazılmıştır, yönetilmiştir. Ortak çalışmada aynı zamanda Emmanuel Adjei, Blitz Bazawule, Pierre Debusschere, Ibra Ake, Dikayl Rimmasch, Jake Nava ve Kwasi Fordjour gibi birden fazla yönetmenin dokunuşu da var.

Film lokasyonları arasında New York, Los Angeles, Londra, Belçika, Güney Afrika ve Batı Afrika gibi dünyanın dört bir yanından durak noktaları var. Beyoncé'nin yapım şirketi Parkwood Entertainment, görsel albümün oluşturulmasının bir yıl sürdüğünü açıkladı.

Yakın zamanda yapılan bir basın açıklamasında Black Is King "Kendi taçlarını arayan genç kral ve kraliçelerin Aslan Kral'ın öğütlerini bugünün koşullarıyla yeniden canlandırıyor."

Dünya için, Siyahilerin deneyimlerini kutlayan yücelten bir proje.

"Siyahi ailelerin zaman içinde yolculuklarını" vurguluyor ve "genç bir kralın ihanet, sevgi ve öz kimlik yoluyla aşkın yolculuğunu anlatıyor.

Black Is King, siyahilerin dayanıklılığını ve kültürünü kutlayan bir yapım.

85 dakikalık çalışmaya şarkılara muazzam kostümler, skeçler, karmaşık dans koreografileri ve çarpıcı sinematografi eşlik ediyor.

"Already," "Brown Skin Girl," "Mood 4 Eva" ve "My Power" için oluşturulanfull full-length videolar sayısız öne çıkan özellikler arasında.

BİZE ULAŞIN