Rihanna Fenty Skin'i erkeklerin de kullanabileceğini duyurdu

Giriş Tarihi: 21.07.2020 16:23
Haber: Damla Yüce

Başarılı bir şarkıcı, kozmetik devi, ilham veren bir iç çamaşırı markası sahibi, Louis Vuitton, Christian Dior, Sephora, Fendi gibi LVMH bünyesindeki ultra lüks markalar arasına soktuğu moda evi ona yetmemiş olacak ki, Rihanna, bir de cilt bakım markası için kolları sıvamıştı.



Fenty Beauty(kozmetik), Savage Fenty(iç giyim), Fenty(moda evi) markalarının ardından Fenty Skin ile hayranlarının albüm beklentilerini 2020 için de rafa kaldırmış gibi görünen barbadoslu ünlü yıldızın minik bir sürprizi de var.

Grammy Ödüllü yıldız geçtiğimiz günlerde duyurduğu cilt bakım markası Fenty Skin'in sadece kadınlar için değil aynı zamanda erkekler için de üretildiğini duyurdu.

"Bu doğru bebeğim ... @fentyskin benim erkek dostlarım için de! Kim olursan ol, harika bir cilde sahip olmayı hak ediyorsun!"

Tanıtım fotoğraflarında Rihanna ve A$ap Rocky'nin bulunduğu Fenty Skin'in, tanıtım videosunda ise Lil Nas ikiliye eşlik ediyor.

Cilt bakımı koleksiyonu için iki yıldan fazladır çalıştığını duyuran Rihanna, ürününü ise "Cilt bakımının yeni kültürü" olarak tanımlıyor.

"2 yılı aşkın bir süredir (Fenty Skin) üzerinde çalışıyorum, formülleri mükemmelleştiriyor ve gezegenimize nazik ambalajlar oluşturuyorum! İşe yarayan ve makyajla da işe yarayan formüller!!!" 32 yaşındaki yıldız başka bir postunda ise şöyle açıklıyor:

"Her şey cildiniz olan fondötenle başlar ve hepimiz güzel, sağlıklı bir cilde ne kadar takıntılı olduğumu biliyoruz - bu yüzden makyaj yapmak isteseniz de istemeseniz de, altında daima parlayan bir cilt olmalı."

Fenty Skin 31 Temmuz'da piyasaya sürülecek.

Rihanna, 2017 yılında siyahilerin de cilt tonlarına tam uyan 40 ton ve 10 aydınlatıcı temeliyle kozmetik serisi Fenty Beauty'yi kurmuştu.

O zaman niyetinin çeşitliliği kutlamak olduğunu söyleyerek "tüm ton, kişilik, tutum, kültür ve ırklardan kadınlar için" bir ürün yaratıyordu.

BİZE ULAŞIN