Keanu Reeves çizgi roman oldu

Giriş Tarihi: 21.07.2020 16:45 Güncelleme Tarihi: 21.07.2020 16:56

Sempatik olma konusunda yoğun mesai harcamadığı halde, attığı her adımda kendine hayran bırakan Keanu Reeves, bizlere her geçen gün ona daha da hayran olabileceğimiz bir malzeme daha veriyor.

Son olarak oyun dünyasının merakla beklediği Cyberpunk 2077'de yer alan Reeves'in yavaş yavaş ilk adımlarını attığı çizgi roman serisinden ilk görseller gelmeye başladı.

Çizgi Roman Fotoğrafları için tıklayınız

John Wick karakteri ile son dönemde gürültü patırtılığına biraz daha aşina olmaya başladığımız Keanu Reeves'in aksiyon ve şiddet güzellemeli çizgi romanın ismi BRZRKR.

Seri hakkında paylaşılan ilk bilgilere göre BRZRKR'ın baş karakteri, 80 bin yıl önce doğmuş, yarı insan yarı tanrı bir kahraman. Benzersiz bir bilgi birikimine sahip Berzerker karakteriyle zaman yolculuklarına çıkacağımız çizgi roman, günümüze geldiğinde ise, düşmanlarının bu bilgi birikimini ele geçirmek için teknolojiyi kullanarak insanlığı tehdit etmeye başladığına tanık olacağız.

Çizgi Roman Fotoğrafları için tıklayınız

Keanu Reeves'in bizzat kaleme aldığı seriden ilk çizimler de paylaşıldı ve baş karakterimiz fiziksel olarak Keanu Reeves'in hık demiş burnundan düşmüş diyebiliriz. Çizgi romanın genel temasını "Gerçekliğin içinde küçük bir fantezi" olarak tanımlayan Reeves, geçtiğimiz yıl BOOM! Studios'la görüşmelere başlamış ve yayıneviyle uzun soluklu bir anlaşmayı koparmayı başarmış.yapmış bile. Etik, ahlaki değerler, şiddet ve taraf tutma gibi temaları işleyecek BRZRKR'ın çizimleri Iceman ve Doctor Who gibi çizgi serilerin arkasındaki Alessandro Vitti'ye ait. Ekimde ilk bölümü yayımlanacak serinin 12 fasikülden oluşacağı açıklandı.

Büyük ihtimalle serinin tamamının yayınlanmasının ardından bir de beyaz perdede izleyeceğimiz BRZRKR'in baş rolünde de tabii ki Keanu Reeves'i izleyeceğiz.

BİZE ULAŞIN