Idris Elba: Covid-19'un akıl sağlığım üzerinde travmatik bir etkisi oldu

Aktör, yapımcı, yönetmen ve müzisyen olarak çalışacağı yeni proje için Apple ile anlaşma sağlayan Idris Elba, corona virüsün akıl sağlığı üzerinde travmatik etki yarattığını söyledi.

Giriş Tarihi: 16.07.2020 14:17 Güncelleme Tarihi: 16.07.2020 14:48

Mart ayında corona virüsüne yakalanan ve hastalığı yenen Idris Elba, Radio Times'a röportaj verdi. Ünlü aktör artık tamamen iyileştiğini ve hayatta olduğu için şanslı hissettiğini söyledi.

Geçirdiği hastalığın kendisini zihinsel olarak da etkilediğini belirten Elba, "Hastalığın belirtilerini göstermiyordum, herkeste görünen büyük belirtiler bende yoktu. Beni zihinsel olarak çok kötü etkiledi. Çünkü virüse dair çok fazla bilinmezlik vardı, bilinmeyen bir konu olduğundan kendimi konuşmaya mecbur hissettim. Bu yüzden benim ve karımın üzerindeki zihinsel etkisi fazlasıyla travmatik oldu" dedi.

Yaşananları hatırlamak amacıyla dünyanın her yıl bir haftalık tecride girmesi gerektiğini savunan ancak gelen tepkiler nedeniyle sözlerini geri alan Elba, "Yaşadıklarımın üstesinden gelmek için tecride ihtiyaç duydum. Aslında dünyanın da tecride ihtiyacı olduğu ortaya çıktı" dedi.

Diğer yandan Elba'nın aktör, yapımcı, yönetmen ve müzisyen olarak çalışacağı yeni proje için Apple ile anlaşma imzaladığı ortaya çıktı.

BİZE ULAŞIN