Charlize Theron: Tercihim cevizli baklava

Giriş Tarihi: 16.07.2020 13:55 Güncelleme Tarihi: 16.07.2020 13:58

Netflix'in son dönemdeki en iddialı orijinal filmlerinden olan The Old Guard'ın bir sahnesi Türkiye'de büyük yankı buldu. Malum sahnede 'baklava gurme'si' olan ve kendisine sunulan baklavanın nerede yapıldığına ilişkin tahminde bulunan Charlize Theron, baklava konusunda tartışmalı konuya da değindi. Filmdeki repliğin ardından sosyal medya paylaşımlarında da baklavaya övgüler düzen Theron, son açıklamasında tercihinin cevizli baklavadan yana olduğunu söyledi. Yılardır süren, "Gerçek baklava cevizli mi olmalı, fıstıklı mı?" sorusuna da bir nevi kendi bakış açısından yanıt getirmiş oldu.

Hollywood yıldızı oyuncu Charlize Theron, başrolünü oynadığını yeni filmi The Old Guard'daki baklava sahnesi hakkında konuştu.

Charlize Theron konu hakkında şu ifadeleri kullanıyor: "Daha önce baklava yedim tabii ki. Hatta Türkiye'de çok vakit geçirdim. 20'lerimin sonu, 30'larımın başıydı. Sırtımda çantam uzunca bir tatil yaptım Türkiye'de."



"Sanırım 5 hafta sürmüştü. Kapadokya'yı küçük köyleri dolaştım. Baklava, lokum hepsini çok seviyorum..."



"Türkiye'deki tartışmaları biliyorum ama benim tercihim cevizli baklava. İkinci sınıf vatandaş gibiyim biliyorum ama çok fıstık seven biri değilim..."

Dünyaca ünlü oyuncu Charlize Theron, son filmi The Old Guard ile son haftaların çok konuşulan isimlerinden biri olmuştu. Filmde Theron'un baklava yediği sahne sosyal medyada büyük ilgi çekti. Yıldız oyuncu baklava ile ilgili "En iyisinin Gaziantep'te yapıldığını duydum" yazınca Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ünlü yıldızı şehre davet etti.

BİZE ULAŞIN