Glee dizisinin yıldızı Naya Rivera kayboldu

Oğluyla birlikte göle açılan Naya Rivera’nın hayatından endişe ediliyor.

Giriş Tarihi: 10.07.2020 09:15 Güncelleme Tarihi: 10.07.2020 10:51

33 yaşındaki oyuncu Naya Rivera, Güney Kaliforniya'da bulunan Piru Gölü'nde Çarşamba akşamı tekneyle açılmıştı. Yanına 4 yaşındaki oğlunu da alan Rivera'dan o zamandan beri haber alınamıyor. Kıyıya geri varmaması üzerine arama başlatan ekip, Rivera'nın oğlunu teknede tek başına buldu ve sağlık durumunun iyi olduğunu basına iletti.

OĞLUYLA TEKNE KİRALADI
33 yaşındaki Rivera ile oğlu Josey Hollis, dün California'daki Piru Gölü'ne gitti. Bir tekne kiralayan Rivera, oğluyla birlikte göle açıldı. Fakat saatler sonra polis, tekneyi ve içinde uyuyan küçük çocuğu buldu. Naya Rivera'dan ise eser yoktu.

YÜZMEK İÇİN GÖLE GİRDİLER
İddialara göre Naya Rivera ile oğlu Josey Hollis, kiraladıkları tekneyle göle açıldı. Daha sonra da anne ile oğul tekneyi demirleyip yüzmek için göle girdi. Ama sadece küçük çocuk tekneye geri döndü, Rivera ise ortadan kayboldu.

POLİS CANSIZ BEDENİNİ ARIYOR
Yerel polis, Naya Rivera'nın büyük olasılıkla boğularak hayatını kaybettiğini belirtti. Çalışmalar Rivera'nın cansız bedenini bulmak üzerine yoğunlaştırıldı.

BELKİ DE HİÇ BULUNAMAYACAK
Naya Rıvera'nın kaybolmasının ardından arama-kurtarma çalışmalarını başlatan Ventura Şerif Ofisi'nden yapılan açıklamada ise, Rivera'nın ölü kabul edildiği ve gölde kaybolan cesedinin belki de hiç bulunamayacağı ifade ediliyor.

BİR BAŞKA TEKNE KULLANICISI TARAFINDAN BULUNDU
Olayın meydana geldiği Ventura kasabasının güvenliğinden sorumlu kasaba polis merkezinin sözcüsü basına yaptığı açıklamada "Anne ile oğlu öğlen saatlerinde tekneye binip gölde açılırken görüldüler. Yaklaşık üç saat sonra da gölde gezintiye çıkan bir başka tekne kullanıcısı tarafından Rivera'nın oğlu annesinin kiraladığı teknede uyurken bulundu, fakat annesi yanında yoktu. Belirtilerin gösterdiğine göre genç kadın göle girdi ve bir daha geri dönmedi" dedi.

OĞLUNUN CAN SİMİDİ VARDI
Polisten yapılan açıklamaya göre Naya Rivera'nın 5 yaşındaki oğlu olayı "Annemle gölde yüzüyorduk, Ben tekneye döndüm ama annem dönmedi" diyerek anlattı.

Polis küçük çocuğun, yüzerken büyük olasılıkla can simidi kullandığını da belirtti.

Naya Rivera, müzikal komedi dizisi Glee ile bir yıldıza dönüşmüştü. Son olarak Youtube'da yayınlanan Step Up: High Water dizisinde rol aldı. Menajeri Zack Taperman sosyal medyadan şu açıklamayı yaptı: "Duyduklarıma inanamıyorum ve hala doğru olmadıklarını umut ediyorum. Yalnızca üzgünüm. 2009'da kariyerime başladığım zamanlarda ve Hollywood'a taşındığım ilk zamanlarda Naya Rivera gururla çalıştığım insanlardan biriydi. Ona tavsiye vermeme izin veren ilk insanlardan biriydi ve çılgınca geçen Glee günlerine başladık."

BİZE ULAŞIN