Epic Games’ten haftanın ücretsiz oyunları

“Killing Floor 2”, “Lifeless Planet: Premier Edition”, “The Escapists 2” oyunlarını 16 Temmuz saat 18.00’e kadar Epic Games Store’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Giriş Tarihi: 10.07.2020 13:14 Güncelleme Tarihi: 10.07.2020 13:16

Her hafta abonelerini sevindiren Epic Games Store, bu hafta kullanıcılarını ekstra mutlu etti. Çünkü 1 değil tam 3 oyunu ücretsiz erişime açtığını duyurdu. Oyunlara ulaşmak için Epic Games hesabınızın bulunması yeterli, bu hesabı da ücretsiz açabiliyorsunuz. Killing Floor 2, Lifeless Planet: Premier Edition, The Escapists 2 oyunlarını bu sayede 16 Temmuz saat 18.00'e kadar kütüphanenize ücretsiz indirebilirsiniz.

"Killing Floor 2'"e oyuncular, Horzine Corporation'ın art niyetli unsurlarınca yaratılan Zed adı verilen korkunç katillerin işgal ettiği Avrupa'da hayatta kalma mücadelesi veriyor. 6 kişilik eşli oyun modu ve 12 kişilik VS modu bu macerayı daha da eğlenceli kılıyor.

"Lifeless Planet", Soğuk Savaş döneminde geçen bilim kurgu hikâyelerinden ilham alınan ve insanlığın uzay seyahati isteği hakkında sorular soran bir oyun. Bu oyunda galip gelmen için şu soruları cevaplaman gerekiyor: "Başka bir gezegende insanlarla karşılaşsan ne yaparsın? Hangi insan Dünya benzeri bir gezegen aramak için Dünya'yı ve sevdiği herkesi arkasında bırakarak dönüşü olmayan bir görevi üstlenir?"

Ücretsiz erişime açılan bir diğer oyun "Escape 2" ise adından anlaşılacağı üzere bir kaçış oyunu, üstelik hapishaneden! Bunu başarabilmen için ise hapishane kurallarına uyman, yoklamaya katılman, sıkı rutinleri uygulaman ve bu sırada özgürlüğe ulaşma planını geliştirmen gerekiyor.

16 Temmuz'da erişime açılacak oyun ise şimdiden belli: "Torchlight II".

BİZE ULAŞIN