Başkanlık fikrini Kanye West’e, Elon Musk vermiş

Kim Kardashian’ın eşi ve ünlü rapçi Kanye West’i başkanlık seçiminde desteklediğini açıklayan Tesla’nın CEO’su Elon Musk meğer şarkıcıya yarışa girmesini de tavsiye etmiş.

Giriş Tarihi: 09.07.2020 10:17 Güncelleme Tarihi: 09.07.2020 18:05

Son günlerde ABD'deki ünlüler arasında en çok tartışılan konulardan biri de başkanlık seçimleri. Yarışa gireceğini açıklayan Kanye West'ten sonra sosyal medya sarsılmış hemen akabinde teknoloji yatırımcısı Elon Musk'tan rap şarkıcısına yönelik "Oyum sana" minvalinde açıklamalar gelmişti.

Başkanlık seçimlerine girmesi gerektiğini söyleyen kişinin de Musk olduğu ortaya çıktı. Meğer West'i sadece cesaretlendirmekle kalmamış onun öne çıkmasını ve "Başkanlık seçimlerinde ben de varım" demesini de sağlamış.

Şu anki ABD Başkanı Donald Trump'ı destekleyen Kanye West, adaylık duyurusunun gerçek olmadığı, sadece albüm öncesi tanıtım faaliyeti olduğu iddialarına da karşı çıktı. Bu tartışma devam ederken bir haber de Paris Hilton'dan geldi.

Kendisi, Kanye West'ten sonra ABD Başkanı olmak için aday olabileceğini esprili bir dille anlattı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Hilton, oval ofisi kalp şeklinde yapıp, sarayı da pembeye boyayacağını açıkladı. Ne diyelim hadi hayırlısı!

BİZE ULAŞIN