Kanye West’in başkanlık ihtimali tartışma yarattı

Rap şarkıcısı Kanye West, ABD Başkanı olmak için yarışa gireceğini duyurdu ancak aday olmak için harekete geçmedi. Buna rağmen başkan olma ihtimali bile sosyal medyayı karıştırmaya yetti.

Giriş Tarihi: 08.07.2020 12:33 Güncelleme Tarihi: 08.07.2020 16:26

Kim Kardashian'ın eşi, rap şarkıcısı Kanye West, ABD başkanı olmak için yarışa gireceğini duyurdu ancak aday olmak için harekete geçmedi. West, pek çok eyalette adaylık başvuru tarihlerini kaçırsa da elini çabuk tutarsa başka eyaletlerden başvuru yapabilecek durumda. Ancak önünde binlerce imza toplama sınavı da var.

Tesla ve Space X'in kurucusu ABD'li iş insanı Elon Musk'tan Kanye West'e destek geldi. Kanye West, başkanlığa aday olacağına dair mesajının hemen altına Elon Musk ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaşırken, Musk da West'in mesajının altına, "Sana desteğim tam" diye yazdı.

Bu açıklamaların ardından sosyal medyada Kanye West'in ABD başkanı, eşi Kim Kardashian'ın ise firsy lady olma ihtimali tartışılmaya başladı. Sosyal medya kullanıcıları "Aman Tanrım! Biz de bundan sonra Keeping Up With The Kardashians'ın Beyaz Saray bölümlerini izleyeceğiz", "Kanye West, Kim Kardashian'ı first lady yapabilecek bir yarışa giriyor. Bu ülkeden gitmek istiyorum, şaka değil" yorumlarını yaptı.

BİZE ULAŞIN