Eurovision Şarkı Yarışması: Fire Saga'nın Hikâyesi

Bu yılki yarışma iptal edilmesine rağmen, bugün Netflix'te gösterime giren parodi, umarım tüm Eurovision ihtiyaçlarınızı karşılar.

Giriş Tarihi: 26.06.2020 12:46 Güncelleme Tarihi: 29.06.2020 09:54

Bu yıl düzenlenecek 65.Eurovision Şarkı Yarışması, COVID-19 pandemisi nedeniyle iptal edilmeseydi bir önceki yılı "Arcade" adlı şarkıyla kazanan Hollanda'da yapılacaktı. İptal söz konusu olmasaydı Hollanda bu yılla birlikte yarışmaya beşinci kez ev sahipliği yapmış olacaktı. Yine de size güzel bir haberim var. Bugün Netflix'te gösterime giren Eurovision Şarkı Yarışması: The Story of Fire Saga, isminden de anlaşalıcağı üzere, 1956 yılında düzenlenmeye başlayan dünyanın en uzun soluklu şarkı yarışması Eurovision'u konu ediyor.

Filmde ülkelerini Eurovision Şarkı Yarışması'nda temsil etme şansı verilen İzlandalı şarkıcılar Lars Erickssong ve Sigrit Ericksdottir'i izliyoruz. İyi olmayan bir şarkıcı olan Lars, çocukluğundan beri sahne almayı hayal eder, gizli bir yetenek olan Sigrit'in isteği ise yıldız olsun olmasın sadece onun yanında yer almak ister. İkisi bir dizi talihsiz olay yaşar. Yine de rakiplerini yok etmek ve zirveye çıkmak için kafa kafaya çalışırlar. Ancak Lars Eurovision rüyasına yaklaştıkça ikilinin ilişkisi zayıflar.

Ünlü komedyen Will Ferrell'ın başrolü üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda daha önce de komedyen Farrel'ın birlikte çalıştığı David Dobkin oturuyor. Filmin diğer başrol oyuncusu ise Rachel McAdams.

BİZE ULAŞIN