Ünlülerin maskelerinin altındaki gerçekler

Ünlüler maskeli görüntü vermek için birbirleriyle yarışırken oyunu şimdilik Britney Spears kazanmış gibi gözüküyor.

Giriş Tarihi: 25.06.2020 15:20 Güncelleme Tarihi: 25.06.2020 15:21

Geçen hafta, @ArmasUpdates isimli bir sosyal medya hesabından Ben Affleck'in Ana De Arma ile birlikte maskesiz ve maskeli bir dizi fotoğrafı yayınlandı. Fotoğrafın konusu Armas'ın sevgilisine uyarıda bulunduktan sonra Affleck'in maskesini takmasıydı. Bu paylaşım, Armas'ı sosyal bilinci için öven yorumlar ve 7 bini aşkın beğeni aldı.

Bu görüntülerin yani Armas'ın pandeminin maske tetikçisi Batman olacağını göstermesi umudu, aynı fan hesabının Los Angeles'ta aktrisin maskesiz fotoğraflarını, "Ana de Armas karantinadan sonra arkadaşlarıyla yakalandı ancak Los Angeles'ta hala bir pandemi olduğunu unutuyor" şeklindeki alaycı altyazısıyla tweetlediğinde söndü.

Maskeler mutlaka Covid-19'u engellemez ancak başkalarına bulaştırmamanıza yardımcı olur. Dolayısıyla sadece insanların sizi izlediğini düşündüğünüz zamanlarda maske takmanız büyük bir yanılgının ve abartılı bir özgüvenin sembolüdür. Maalesef birçok ünlü, kurallara bağlı olduklarını kanıtlamak için Instagram'da maskeli görüntülerini yayınlarken, birkaç hafta sonra maskesiz sokağa çıktıklarında ciddi anlamda daha kötü bir algı oluşturuyor.

Justin Bieber mayıs sonunda maskesi olmadan basketbol oynarken fotoğraflandı. Reese Witherspoon pandeminin başında maskesiz egzersiz yaparken şimdi yüzü kapalı koşuyor.

Salı günü Britney Spears, erkek arkadaşı Sam Asghari'nin bir dizi görüntüsünü yayınladı, her ikisi de maskeli şekilde plajda güneşleniyordu. Şarkıcı görüntüyü, "ihtiyacınız olan tek şey sevgi ve plaj" diyerek paylaştı. Bu kesinlikle örnek bir davranış, tersi bir görüntü oluşturmamak kaydıyla!

BİZE ULAŞIN