Epic Games’ten haftanın ücretsiz oyunu: Overcooked

11 Haziran saat 18.00’e kadar Epic Games Store hesabınızla Overcooked oyununu ücretsiz indirebilirsiniz.

Giriş Tarihi: 05.06.2020 17:49 Güncelleme Tarihi: 05.06.2020 18:06

Her hafta abonelerini sevindiren Epic Games Store, bu haftanın sürpriz yeni ücretsiz oyununu açıkladı. Epic Games hesabınızın bulunması yeterli; bu hesabı da ücretsiz açabiliyorsunuz. Overcooked bu sayede 11 Haziran saat 18.00'e kadar kütüphanenize ücretsiz indirebilirsiniz.

Epic Games'in oyunla ilgili açıklaması ise şu şekilde: "Overcooked, bir ila dört oyuncu için birlikte oynanan kaotik bir yemek pişirme oyunu. Siz ve şef arkadaşlarınız birlikte çalışarak müşteriler kızıp gitmeden önce lezzetli siparişleri pişirip servis etmelisiniz. Bıçaklarınızı bileyin ve aşçı önlüklerinizi silkeleyin. Bu çılgın mutfakta hataya pek yer yok ve sonuçları riskli!"

Overcooked'ta oyuncular, her yere hastalık yayan antik yemeği fethetme yeteneğine sahip usta şefler haline gelmek için çeşitli zalim ve sıra dışı mutfaklarda görevlerini tamamlamalı. İş birliğine dayalı veya rekabetçi yarış modlarında tek olarak ya da dört oyuncuyla birlikte oynayabileceğiniz oyunda, en etkin ve son kalan ekip olmak üzere bir dizi farklı yemek pişirip birlikte çalışmanız gerekiyor!

BİZE ULAŞIN