Ben Affleck Ana de Armas ilişkisi ciddileşiyor

Alkol bağımlılığı nedeniyle iki kez rehabilitasyon merkezinde yatan ve zor günler geçiren Ben Affleck’e, Ana de Armas ilişkisi iyi geldi.

Giriş Tarihi: 27.05.2020 16:51 Güncelleme Tarihi: 27.05.2020 16:52

47 yaşındaki Amerikalı aktör, yönetmen ve Oscar ödüllü senarist Ben Affleck ve 32 yaşındaki Kübalı-İspanyol aktris Ana de Armas'ın ilişkisi giderek güçleniyor. Ben Affleck'in bir arkadaşı People dergisine verdiği röportajda ikilinin ilişki hakkında şunları söyledi: "Birlikte iyi vakit geçiriyorlar. Armas Affleck'i güldürüyor ve onun üzerinde büyük bir etkisi var. Çocuklarıyla birlikte Armas'ı güvenli bir şekilde ziyaret ediyorlar. Ailesi için sağlıklı koşulların mevcut olduğundan emin olmak için çalışıyor. Önceliği her zaman çocukları olacak."

Affleck ve Armas, korono günlerinde, Affleck'in Jennifer Garner'dan olan üç çocuğu 14 yaşındaki Violet, 11 yaşındaki Seraphine ve 8 yaşındaki Samuel ile sık sık bir araya geldi. Ben Affleck ile Jennifer Garner'ın evliliği 2005'te başlamış, 8 senenin ardından 2013'te noktalanmıştı.

Affleck ile Armas ise yaklaşık iki yıl önce gittikleri rehabilitasyon merkezinde tanışmış, psikolojik gerilim filmi Deep Water sonrası sevgili olmuşlardı. Affleck'in bir türlü kurtulamadığı alkol bağımlılığı nedeniyle eski eşinin de desteğiyle iki kez tedavi gördüğü biliniyor.

Affleck, ocak ayında verdiği bir röportajda, beş yıl sonra kendini nerede gördüğüyle ilgili soruya, "Beş yıl sonra Ben Affleck ayık ve mutlu olacak. Haftada bir gün üç çocuğunu görecek ve üç ya da dört film yapacak" diye yanıt vermişti. Başka bir kaynak, Affleck'in Armas hakkında "çok ciddi" olduğunu söyledi. Kaynak, "Çocukların onunla zaman geçirmelerini istiyor, böylece onu tanıyabilirler" ifadesinde bulunmuştu.

BİZE ULAŞIN