Horace Grant Michael Jordan’a öfkeli

Last Dance belgeseline Michael Jordan’ın takım arkadaşları öfkeli. Scotti Pippen’dan sonra Horace Grant da Jordan’a isyan bayrağını çekti.

Giriş Tarihi: 22.05.2020 10:05 Güncelleme Tarihi: 22.05.2020 17:02

ESPN'nin basketbol belgeseli Last Dance'tan herkes istediğini alamayacak ve herkes eşit derecede mutlu olamayacaktı elbette. Fakat takım oyuncuları gittikçe daha fazla huzursuz olmaya başlıyor. Geçen hafta Scottie Pippen'di ve şimdi de Chicago Bulls ve Los Angeles Lakers ile dört kez şampiyonluğu yaşayan 54 yaşındaki emekli basketbolcu Horace Grant.

Bu işten tek mutlu olan şimdilik Michael Jordan gibi gözüküyor. Bunun nedeni ise söylenenlere göre belgeselin onun onayına bağlı olması. Grant, yapımın Jordan'ı daha iyi göstermek üzerine kurgulandığını ifade ederken belgeselin yapımcı ortaklarından birinin Jordan'ın şirketi olduğunu da bir demecinde dile getirdi.

"Takım arkadaşları olarak biliyoruz ki belgeselin yüzde 90'ı gerçeklikten uzak" diyen Grant, "Jordan'ın takım arkadaşlarına söyledikleri ve aldığı cevaplar belgeselde yok" dedi. Belgeselde Jordan'ın 'The Jordan Rules' adlı kitabın kaynağı olarak kendisini göstermesini de yorumlayan Grant, "Yalan, yalan söyleme, yalan söyleme. ... MJ benimle kin yaparsa, bunu erkekler gibi halledelim. Hadi konuşalım. Ya da başka bir şekilde halledebiliriz. Ama yine de hala bu yalanı ortaya koyuyor ve beni hedef gösteriyor. "

BİZE ULAŞIN