Christopher Nolan’ın yeni filmi: Tenet

Christopher Nolan’ın heyecanla beklenen filmi Tenet, "uluslararası casusluk dünyasından gelişen bir aksiyon destanı" olarak tanımlanıyor.

Giriş Tarihi: 21.05.2020 17:24 Güncelleme Tarihi: 21.05.2020 17:37

Usta yönetmen Christopher Nolan'ın yeni filmi Tenet 17 Temmuz'da vizyona girecek. Filmin fragmanında takım elbiseli adamlar bir arada görünüyor, John David Washington garip yerlerde uyanıyor ve heyecanlı takip sahneleriyle iç içe geçen bazı görsel yanılmalar var. Yani Inception için hazılanan ilk fragmana oldukça benziyor. İki fragmana göz atın; her ikisinin de ton olarak birbirinden uzak olduğunu iddia etmek zor.

Bu detayın yanı sıra 205 milyon dolar bütçelik film için oldukça emek verildiği basına sızan bilgiler arasında. Zira "uluslararası casusluk dünyasından gelişen bir aksiyon destanı" olarak tanımlanan Film yedi ülkede çekiliyor ve oldukça mükemmel bir oyuncu kadrosuna sahip. Aaron Taylor-Johnson, Kenneth Branagh ve Michael Caine, John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia ve Clémence Poésy Tenet'teki isimler. Ayrıca Nolan bu filmde Interstellar ve Dunkirk'in arkasındaki görüntü yönetmeni Hoyte van Hoytema ile birlikte çalışıyor.

BİZE ULAŞIN