Brad Pitt, Trump'la dalga geçti

Ünlü oyuncu Brad Pitt, Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü Başkanı Dr. Anthony Fauci’yi canlandırarak, ABD Başkanı Donald Trump’un bugüne kadar corona virüsle ile ilgili yaptığı açıklamaları tiye aldı.

Giriş Tarihi: 27.04.2020 11:03 Güncelleme Tarihi: 28.04.2020 14:31

Videonun başında "virüsle ilgili birçok yanlış bilgi ortalıkta dolanıyor ve bu akşam sizlere başkanın virüsle ilgili ne demek istediğini açıklamaya çalışacağım" diyen Pitt, Trump'ın corona virüs aşısının bulunmasıyla ilgili "göreceli olarak yakında" ifadesine "ilginç, dünyanın bütün geçmişi de göreceli bir süre, o zaman tabi ki aşı da hızlı bir biçimde bulunacak" yorumunu yaptı.

Videonun devamında Trump'ın daha önce yaptığı açıklamalarından satır başlarını ele alarak eleştirisine devam eden Pitt, başkanın "virüs bir gün içinde mucizevi şekilde kaybolacak" cümlesine karşılık "mucizeler harikadır ama yine de mucizeler plan A olmamalıdır" dedi. Başkanın "testler çok güzel" sözüne ise Pitt, "güzeldir tabi eğer güzellik anlayışınız bir çubuğun beyninize sokulması ise" karşılığını verdi. Brad Pitt programın sonunda peruğunu ve gözlülüğünü çıkartarak "gerçek Dr. Fauci'ye, sakinliğiniz ve açık sözlülüğünüz için teşekkür ediyorum" dedi.

BİZE ULAŞIN