Matt Reeves’ten The Batman açıklaması

Yönetmen Matt Reeves, başrolünde Robert Pattinson’ın olduğu The Batman filmiyle ilgili detaylı açıklamalar yaptı.

Giriş Tarihi: 20.04.2020 18:03 Güncelleme Tarihi: 20.04.2020 18:05

Yönetmenin Daily Beast'e verdiği röportajda koronovirüs netiyle sete ara vermeden önce çekimlerin sadece dörtte birinin tamamlandığını söyledi. Reeves açıklamasında Robert Pattinson ile ilgili düşüncelerinden de bahsetti.

Ünlü yönetmen, "doğru zaman geldiğinde -çekim yapmanın güvenli olduğu zaman- bu işi bitirmek için geri döneceğiz. Keşif süreci gerçekten heyecan vericiydi. Robert harika bir aktör ve filmde bir sürü harika aktörümüz var" dedi ve ekledi "Bu maceraya onlarla birlikte devam etmek heyecan verici ve farklı bir şey yapmaya çalıştığımızı hissediyoruz. Ama gerçekten zor zamanlardı. Ekibimizden biri virüs kaptı ve öldü. Çok üzücü bir dönemdi."

Reeves Bruce Wayne'in karakter yapısı hakkında ise şöyle konuştu: "Bu parçaları kullanıyoruz ve daha önce keşfedilmemiş yollarla bunları keşfediyoruz. Nolan bu yapıyı harika bir şekilde kullandı ve Tim Burton da öyleydi. Ben ise hangi harika filmlerin tarihlerine gireceğimi biliyordum. Yalnızca bir Batman filmi yapmak istemedim. Benim için önemli olan şeyleri keşfedeğim bir Batman filmi yapmak istedim."

BİZE ULAŞIN