Netflix’ten izleyicileri sevindirecek bir haber geldi!

Popüler film ve dizi izleme platformu Netflix, her geçen gün yaptığı güncellemeyle kullanıcılarına daha iyi bir izleme sunuyor. Netflix’in yeni güncellemesi dizi-film severleri oldukça mutlu etti, artık “Top 10 listesi” sayesinde daha kolay seçim yapılabilecek.

Giriş Tarihi: 26.02.2020 15:39 Güncelleme Tarihi: 26.02.2020 15:40

Pek çok dizi, film, belgesel, Show gibi yapımların yer aldığı Netflix, ne izleyeceğine karar veremeyenler için pratik bir özellik getirdi. Top 10 olarak bir liste belirledi ve en çok izlenen yapımları 1'den 10'a kadar sıraladı.

Günlük olarak bu listeyi görebilmek için yapımlara kategori olarak bakmak gerekiyor. Örneğin o gün hangi dizilerin çok izlendiğini merak ediyorsanız diziler kategorisine tıklamalısınız. Eğer o gün en çok izlenen 10 filmi merak ediyorsanız film kategorisine girmeniz gerekiyor.

Bu listeden hem Netflix yapımlarını hem de satın alınanları görmek mümkün. Tek bir ülkenin değil genel olarak izlenmeye göre belirlenen bu liste önemli bir veri halinde. Bu sayede kullanıcıların tercihleri ortaya çıkıyor ve bu yönde iyileştirmeler daha kolay yapılabilir.

BİZE ULAŞIN