'Görevimiz Tehlike' ekibine koronavirüs şoku!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sanat dünyasını da etkilemeye başladı. Virüsün Avrupa'da en çok görüldüğü ülke konumunda olan İtalya'da çekilmesi planlanan 'Görevimiz Tehlike' serisinin yeni filminin (Mission Impossible 7) çekimleri durdu.

Giriş Tarihi: 25.02.2020 12:59

3 hafta boyunca İtalya'nın Venedik kentinde çekilmesi planlanan 'Görevimiz Tehlike 7'nin hazırlıkları tamamlandı. Oyuncuların çekim için bölgeye gelmesi beklenirken, ülkede her geçen gün artan koronavirüs vakaları nedeniyle filmin çekimleri belirsiz bir tarihe kadar ertelendi.

Bu kararın nedeni ise yerel yönetimin yapım ekibini halka açık alanlarda yapılacak çekimler için uyarması oldu. Gelecek yıl gösterime girmesi planlanan 'Görevimiz Tehlike 7'nin çekimlerinin ne zaman başlayacağı belli olmadığı için; gösterimin ileri bir tarihe atılabileceği belirtiliyor.

'Görevimiz Tehlike 7' filminin oyuncu kadrosunda; Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Simon Pegg'in yer almasının yanı sıra filme Hayley Atwell, Pom Klementieff, Nicholas Hoult, Shea Whigham, Henry Czerny gibi isimler de katıldı.

1996 yılında başlayan 'Görevimiz Tehlike' serisinin son filmi 2018 yılında vizyona girmişti. Devam filmlerinin ise 2021 ve 2022 yılları içerisinde izleyicileriyle buluşması planlıyordu. Birçok futbol maçının yanı sıra moda ve sanat etkinliklerinin hatta ünlü Venedik Karnavalı'nın bile iptal edildiği İtalya'da şu ana kadar 7 kişi hastalık yüzünden hayatını yitirdi.

Toplamda 229 koronavirüs vakasının olduğu İtalya'da özellikle Milano'da yiyecek stoğu yapmak isteyenler marketlerin raflarını boşalttı.

BİZE ULAŞIN